Haberler

Kazada hayatını kaybeden gencin, okuldaki cenaze provası görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Ordu'da tarım aracı ile bahçede çalışırken geçirdiği kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki gencin, geçen sene okulda cenaze namazını canlandırdığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Canlandırmada tabutun içerisine yatan genç için arkadaşları helallik veriyor.

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde tarım aracı ile bahçede çalışırken kaza geçirip hayatını kaybeden 17 yaşındaki Beytullah Anık'ın, geçen sene okulda yapılan cenaze provası görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Anık, tabutun içerisinde yatıyor. Provanın bir sene sonra gerçek olması, gencin sevenlerini yasa boğdu.

SAPANA DOLANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Çaybaşı'nın Kapılı Mahallesi'nde meydana gelen kazada patpat diye tabir edilen tarım aracı ile bahçede çift sürerken bir anda dengesini kaybeden ve sapana dolanarak kaza geçirerek ağır yaralanan 17 yaşındaki Beytullah Anık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OKULDAKİ CENAZE PROVASI GERÇEK OLDU

Beytullah Anık ve arkadaşlarının geçen yıl okulda cenaze namazı dersi işlediği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Beytullah Anık'ın tabutun içerisinde arkadaşları tarafından cenazesinin kılındığı görülüyor. İmamlık yapan bir arkadaşı uygulanan ders gereği Beytullah Anık için kılınan cenaze namazında helallik istiyor. Görüntülerin son bölümünde ise cenaze, cenaze aracına taşınıyor.

Geçen yıl provasını yaptığı cenazesi bu yıl gerçek olan Anık'ın hayatını kaybettiğini duyan arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çaybaşı Ordu Haberler

500

Yorumlar (55)

ASLI:

DİNİ OKULDA DEĞİL EVDE AİLE TARAFINDAN ÖĞRETİLMELİ OKUL BİLİM ÖĞRENME YERİDİR DİN DEĞİL.

17
144
yanıtYanıtla
ALİ:

TÜRKÇEYİ ZATEN EVDE ÖĞRENİYOR OKULDA ÖĞRENMESİNE GEREK YOK GİBİ BİŞEY OLUYOR BU.

yanıt35
yanıt2
xxl:

aslı zaten sorun da: seningibi dini yanlış öğrenip yanlış anlamakta

yanıt25
yanıt5
Erhan:

Banane yaaa ölmüş

4
75
yanıtYanıtla
Abdullah:

darısı başına

yanıt7
yanıt1
Ordu:

Ayrıca yapılan şey şaka filanda değil ders provası. Taktir edersiniz ki burası İslam ülkesi bu insanlarda bunun dersini alıyor.

45
15
yanıtYanıtla
Dcr:

Ülkelerin değil bireylerin dini olur.

yanıt16
yanıt30
DCR ye cevap:

Ülkelerin resmi dinleri olur.

yanıt17
yanıt7
Gkn:

Sen ne kadar müslümansın lan dingil islama sizin verdiğiniz zararı kimse vermedi

yanıt3
yanıt22
Cocuk Allaha Yapttigi Sakanin:

Bedelini Agir ödemis Nediyelim Allah Rahmet Eylesin Torpagi Bool Olsun

3
48
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title