Haberler

Yaşlı adam sokakta fenalaşıp hayatını kaybetti! Eşinin son bakışı yürek burktu

Güncelleme:

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yolda yürürken fenalaşarak hayatını kaybeden vatandaşın eşi, gözyaşlarına boğuldu. Acılı kadının eşine son bakışları ise görenlerin yüreğini titretti.

Sahabiye Mahallesi Ahmetpaşa Caddesi üzerinde Hasan E. (80) ile eşi Zeliha E. yürürken Hasan E. bir anda fenalaştı. Nüfus Müdürlüğü bahçesinde Hasan E. yere yığılınca sağlık ekiplerine haber verildi.

Yaşlı adam sokakta fenalaşıp hayatını kaybetti! Eşinin son bakışı yürek burktu

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Hasan E'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından şerit çekilerek güvenlik önlemi alındı. Zeliha E. ise, hayatını kaybeden eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Yaşlı adam sokakta fenalaşıp hayatını kaybetti! Eşinin son bakışı yürek burktu

EŞİ, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Gözyaşlarına boğulan Zeliha E'yi olay yerine gelen yakınları teselli etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Hasan E.'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmetpaşa Kocasinan Kayseri Haberler

500

Yorumlar (22)

kasımpaşa:

insan izlerken duygulanıyor. Allah herkese, elden ayaktan düşmeden, evinde huzurla ölüm nasip etsin.

31
2
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Allah rahmet eylesin, rabbim mekanını cennet eylesin. Yeni nesil görsün bakın nenelerimiz, dedelerimize nasıl sahip çıkıyor. Ölüsünün bile bir adım yanında uzaklaşmıyor, o kadar acıya o kadar duygusal duruma rağmen bir an bile yanından ayrılmıyor. Şimdiki nesil olsa, vay efendim sen bana şunu dedim bunu yaptın, cefa görmeden vefa olmaz kardeşim, eş olmak destek olmak demektir, eş olmak yolun sonuna kadar devam etmek demektir. Şimdiki gençler örnek alsın. . . . . .

26
2
yanıtYanıtla
TOKATLI:

Rabbim Rahmeti ile Muamele eylesin.

23
1
yanıtYanıtla
Vvvvv:

Allah rahmet eylesin ölüm nerde ne zaman geleceği belli değil..

21
1
yanıtYanıtla
BİR ÖMÜR MUTLU GEÇMİŞ İSE:

Eşi vefat eden kadınlar açıktan ağlar, erkekler ise gizli ağlar.

16
6
yanıtYanıtla
MARADONA 07:

Hayat ne zaman son bulacağı belli olmayan bir yürüyüş yolu. her an hepimizin başına gelebilecek bir resim. . Allah rahmet eylesin.

20
1
yanıtYanıtla
...:

hepimiz zor günler geçiriyoruz aklımızı oynatmak üzereyiz

20
1
yanıtYanıtla
Umut:

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR. Rabbim rahmet eylesin bu annemizinde ellerinden saygıyla öperim VEFA dedikleri bu olsa gerek. . Başın sagolsun Rabbim geride bıraktıklarına sabır versin. ÖLÜM bu işte ansızın geliverir ne taht ne para ne pull insanın ihtiyacı kadar olsun yeter fazlası kullanmayı bilmeyenleri nefisleriyle baş başa bırakır yaratantan ve gerçekler den uzaklaştırir. ....

18
2
yanıtYanıtla
Kadri:

Innalillahi ve inna ileyhi raciun Allah rahmet etsin

18
1
yanıtYanıtla
Papagan:

Sarilmayi biraktigin an özlersin. Allah rahmet eylesin. iyi kötü 80yil geldi. gecti.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title