Haberler

Öldürülen Servis Şoförünün Yasak Aşk Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Hatay'da trafik kazası yaralısı olarak getirildiği hastanede ensesinden tabancayla vurularak öldüğü belirlenen servis şoförünün, yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde trafik kazası yaralısı olarak getirildiği hastanede ensesinden tabancayla vurularak öldüğü belirlenen Mehmet Ateş'in, yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı. Ateş'in katil zanlıları olarak eşi ile ilişki yaşadığı belirtilen yeğeni tutuklandı.

İskenderun'da bulunan özel bir hastaneye trafik kazası yaralısı olarak getirilen servis sürücüsü 34 yaşındaki Mehmet Ateş'in ensesinden ateşli silahla yaralandığı belirlendi.

ARAÇTA MERMİ GİRİŞLERİ BULUNDU

Yoğun bakıma alınan Ateş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Ateş'in vurulduğu kazanın meydana geldiği İsmet İnönü Mahallesi'nde geniş çaplı araştırma yaptı. Ateş'in kullandığı servis minibüsünün çalışır halde bulunduğu ve iki araca çarpıp durduğu belirtildi. Olay yeri inceleme ekipleri, araçta mermi girişi tespit etti.

EŞİ VE YEĞENİ TUTUKLANDI

Soruşturmayı genişleten polis,ensesinden vurularak öldüğü anlaşılan Mehmet Ateş'in yakın çevresi üzerine odaklandı. Ateş'in eşi Zeynep Ateş (29) ve yeğeni Vedat Karaca (22) ile ağabeyi H.A. gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada Zeynep Ateş'in, Vedat Karaca ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cinayeti de 'yasak aşk' yüzünden işlediği iddia edildi. Mehmet Ateş'in öldürülmesi ile ilgili 3 şüpheli sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

TABANCAYI TOPRAĞA GÖMDÜLER

Bu arada polis şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda yaptığı araştırmada bahçede gömülü olarak bir tabanca ile evlerde 5 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Adliyeye çıkan 3 çocuk annesi Zeynep Ateş ile yeğen Vedat Karaca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Ateş İskenderun 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Esra seyma:

Allah namussuz, sadakatsiz, sapkın haysiyetsiz kadınlardan düşmanımı bile korusun. . . !!!!!!

18
0
yanıtYanıtla
Okur1:

Dizi sahnelerinde biri dayısının karısına biri kardeşinin sevgilisine arkadaşının kocasına gibi senaryoları normal birşey gibi seyrettirirseniz, millettinde aklına böyle şeyler sokmuş olursunuz. Böyle terbiyesiz senaryolara neden izin verilir hayret verici. Sigara sahnesini ve küfürde eşek kelimesini sansür yap böyleki terbiyesizliğe izin ver. Rtük senin beyninmi yanık. Kanseri veya bir hastalığı tetikleyen şeyi yeme içme yapma derler. Sen terbiyesizliği tetikleyen senaryolara izin veriyon. Ayıp

17
0
yanıtYanıtla
Aylin Cantekin:

______İSTE BU YUZDEN İDAM İSTİYORUZ. . . !!!!!!!!!!. . . . . . . . . . . BİRİLERİNİN KEYFİ İCİN BİRİLERİ ÕLDURULMEMELİ. . . . !!!!!!

16
0
yanıtYanıtla
Alivan.:

kadin.savunuculari.hadi.cikin

10
1
yanıtYanıtla
AĞAM:

KADIN MI YOKTU. ÖMRÜN İÇERDE GEÇER ARTIK.

10
0
yanıtYanıtla
akın o6:

bunun adı kadın şiddeti işte , dolaylı olarak

7
2
yanıtYanıtla
Mehmet sena:

Canınız ceheneme

7
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın.:

milletin ahlakını bozan dizileri ağzı açık ayran delisi izlemeye devam ettimiz sürece sonuç değişmeyecek. yayında olan dizilere bi göz atın kimin eli kimin cebinde belli değil. topluma normalleştirmeye devam ediliyor. bizde normal karşılıyorz. olayın altından böyle bişey çıkmasına hangimiz şaşırdık?

7
0
yanıtYanıtla
ALPER:

olacağı bu atv de esra erol showda seda sayan olursa az bile

3
0
yanıtYanıtla
pozitifo:

migdem bulandi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title