Haberler

Annesini katleden 16 yaşındaki genç tutuklandı! D vitamini eksikliğini bahane etti

Güncelleme:

Muğla'da annesini boğazından bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki Doğukan D. tutuklandı. Cinayeti itiraf eden genç, kan bağışının ardından kendisinde D vitamini eksikliği olduğunu öğrendiğini ve bundan da bağışta bulunmasını isteyen annesini sorumlu tuttuğunu söyledi. Sözlerini sürdüren Doğukan D., "Telefonda, 'Ben de geleceğim bıçakla bileğini keserek senin kanını alacağım' dedikten sonra öldürdüm" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, annesi Figen Bezmez'i (47), çıkan tartışmada boğazından bıçaklayarak öldüren Doğukan D. (16) polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Doğukan D.'nin, kan bağışının ardından kendisinde D vitamini eksikliği olduğunu öğrendiğini, bundan da bağışta bulunmasını istediğini ileri sürdüğü annesini sorumlu tuttuğunu belirtip, "Telefonda, 'Bende geleceğim bıçakla bileğini keserek senin kanını alacağım' dedikten sonra, öldürdüm" dediği öğrenildi.

Muğla'da D vitamini eksikliği nedeniyle annesini öldüren genç tutuklandı

KAPIYI KİLİTLEYİP ANNESİNİN BIÇAKLADI

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Umurça Mahallesi Yaka Sokak'ta meydana geldi. Figen Bezmez, iddiaya göre boşandığı eşinden olan oğlu Doğukan D.'yi görmek için oturduğu eve gitti. Ancak o an oğlunu evde bulamadı. İddiaya göre bir süre sonra eve gelen oğluyla aralarında tartışma çıktı. Kapıyı kilitleyen Doğukan D., bıçakla annesine saldırdı.

Muğla'da D vitamini eksikliği nedeniyle annesini öldüren genç tutuklandı

DIŞARI ÇIKIP YARDIM İSTEDİ

Kaçma çabaları sonuç vermeyen Figen Bezmez, boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı. Kısa süre sonra güçlükle ayağa kalkan Bezmez, kilitli kapıyı açarak dışarı çıkıp, yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Bezmez'in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı ve polisin incelemesinin ardından Bezmez'in cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Muğla'da D vitamini eksikliği nedeniyle annesini öldüren genç tutuklandı

D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİNDEN ANNESİNİ SORUMLU TUTMUŞ

Annesini öldüren Doğukan D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ve tanık beyanlarında, Doğukan D.'nin dün kan bağışında bulunduğu öğrenildi. İddiaya göre kendisinde D vitamini eksikliği olduğunu öğrenen Doğukan D., bu durumun kan vermesinden kaynaklandığı düşüncesiyle annesini telefonla arayıp, "D vitamin eksikliğim varmış kanımı aldılar bende geleceğim bıçakla bileğini keserek senin kanını alacağım" dedikten sonra da annesini öldürdüğü belirtildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Doğukan D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Doğukan D.'ye cezaevine götürülmek üzere polis aracına bindirilirken babası eşlik etti.

Muğla'da D vitamini eksikliği nedeniyle annesini öldüren genç tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

D Vitamini Doğukan Muğla Tutuklama Aile İçi Şiddet Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500

Yorumlar (5)

Deniz:

Zalim yaratik

0
0
yanıtYanıtla
uCube :

Kardeşim o D vitamini eksikliği değil, vicdan eksikliği. 16 yaşındasın daha, ileride o kafanı duvara vuracaksın ama iş işten çoktan geçmiş olacak tabi o günleri göreceğin var mı bilemem çok küçüksün çok. Yazık etmişsin gençliğine. ;))

0
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Katilini doğurmak da ayrı bir acı, gençlik raydan çıktı inançsızlık aldı başını gidiyor ..

0
0
yanıtYanıtla
İhsan BAŞERLİ :

Yalan çünkü kızılay 16 yaşındaki bireyden kan bağışı kabul etmez

0
0
yanıtYanıtla
the doctor:

Ya akıl hastası taklidi yapıyor, ya da gerçekten akıl hastası.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title