Haberler

Midesinde uyuşturucu taşıyan adam, kapsüller patlayınca hayatını kaybetti

Güncelleme:

İran'dan İstanbul'a gelen 63 yaşındaki İsveç vatandaşı Rupen Harotonian, midesinde taşıdığı uyuşturucu kapsüller patlayınca fenalaştı. Hastaneye kaldırılan adamın midesinde yüklü miktarda uyuşturucu tespit edildi. Şahsın midesindeki maddelerin 6 parçası doktorlar tarafından çıkarıldı ancak ölüm riski nedeniyle ameliyata devam edilemedi. Şahıs aynı gece vücuduna karışan uyuşturucu madde nedeniyle yaşamını yitirdi.

63 yaşındaki Rupen Harotonian, İran'dan bindiği uçak ile İstanbul Havalimanı'na geldi. Rupen Harotonian İsveç pasaportunu kaybedince aktarma yapacağı İsveç uçağına binemedi. Havalimanı yakınında Arnavutköy'de bir otele yerleşen Rupen Harotonian, kaybettiği pasaportu yeniden çıkarmak için işlemleri başlattı. Ancak ertesi gün akşam saatlerinde Harotonian konakladığı otelde karın ağrısı şikâyeti ile fenalaştı. Rupen Harotonian, otel görevlilerinden ambulansı aramasını istedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Otel çalışanlarının ihbarı üzerine otele sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yabancı uyruklu şahıs Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

MİDESİNDE UYUŞTURUCU MADDE TESPİT EDİLDİ

Hastanede yapılan röntgenleme sonucunda şahsın midesinde yüklü miktarda afyon sakızı olarak tabir edilen uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. 63 yaşındaki yabancı uyruklu şahıs ambulans ile Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Midesinde uyuşturucu taşıyan adam, kapsüller patlayınca hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

Doktorların müdahalesi ile şahsın midesinde bulunan maddelerin 6 parçası çıkartılabilirken, ölüm riski nedeniyle ameliyata devam edilemedi. Hastanede müdahalesi devam eden şahıs aynı gece vücuduna karışan uyuşturucu madde nedeniyle yaşamını yitirdi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yabancı uyruklu şahsın otele gelip kayıt yaptırdığı ve kısa süre sonra resepsiyona inerek yardım istediği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, görüntülerde kişinin resepsiyon katında baygınlık geçirdiği ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul İsveç İran 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title