Haberler

Mersin'den çalınan otomobil Karaman'da bulundu

Güncelleme:

Mersin'den çalınan bir otomobil, 110 gün sonra Karaman'da jandarma tarafından bulundu. Jandarma ekipleri, yapılan araştırmalar sonucunda otomobilin Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Tepebaşı köyünde olduğunu tespit etti. Otomobil, çekici ile jandarma karakoluna çekilirken, şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Mersin'den çalınan otomobil 110 gün sonra jandarma tarafından Karaman'da bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları araştırmalarda 20 Aralık 2023 tarihinde Mersin'den çalınan bir otomobilin ilçeye bağlı Tepebaşı köyünde olabileceği bilgisine ulaştı. Köye giden ekipler söz konusu otomobili H.Y. isimli şahsın evinin önünde yakaladı. Çalıntı olarak her yerde aranan otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici ile jandarma karakoluna çekilirken, gözaltına alınan H.Y. hakkında adli işlem başlatıldı.

Jandarmanın, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalarının kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceği kaydedildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Tepebaşı Ermenek Karaman Mersin Güvenlik Hırsızlık 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title