Haberler

Manisa'da 3 kişinin öldüğü aile faciasında zanlı ifadesini değiştirdi: Üçünü de ben vurdum, pişman değilim

Güncelleme:

Manisa'da babasını, annesini vurduğu için öldürdüğünü ileri süren zanlı, mahkemede ifade değiştirdi. Annesini, babasını ve babaannesini de kendisinin öldürdüğünü itiraf eden, bunun için pişmanlık duymadığını belirten zanlı tutuklandı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde babası, annesi ve babaannesinin tüfekle öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan üvey evlat tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çarıktekke Mahallesi'nde Hüseyin Özcan'ın ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Süleyman Özcan (41), eşi Raziye Özcan (41) ve Karanfil Özcan'ın (82) cesetleriyle karşılaştı. Hüseyin Özcan, babasının tartıştığı annesini tüfekle vurduğunu anlattı. Özcan, bunun üzerine bıçakla saldırdığı babasının elinden tüfeği aldığını söyledi. Babasını ve babaannesini tüfekle vurarak öldürdüğünü beyan eden Hüseyin Özcan gözaltına alındı.

Kendisini de bıçakla hafif şekilde yaralayan Hüseyin Özcan sağlık ekiplerince Alaşehir Devlet Hastanesine götürüldü.

22 YIL ÖNCE EVLATLIK ALINMIŞ

Hastanedeki tedavisinin tamamlanınca karakola götürülen Hüseyin Özcan'ın, aile tarafından 22 yıl önce evlatlık alındığı ve bir süredir psikolojik rahatsızlıkları dolayısıyla tedavi gördüğü anlaşıldı.

Karakoldaki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Manisa'da 3 kişinin öldüğü aile faciasında zanlı ifadesini değiştirdi: Üçünü de ben vurdum, pişman değilim

"ÜÇÜNÜ DE BEN VURDUM, PİŞMAN DEĞİLİM"

Mahkemede ifadesini değiştiren zanlı, annesini, babasını ve babaannesini kendisinin vurduğunu öne sürdü.

Mahkemedeki ifadesinde, olaydan pişmanlık duymadığını, benzer durumda yine aynı şekilde yakınlarını öldüreceğini söylediği belirtilen zanlı tutuklandı.

Öte yandan mahallenin muhtarı Mustafa Çetin olayla ilgili, "Bu gece köyümde bir olay yaşandı. Anlatmakta zorlanıyorum, bir aile yok oldu. Jandarmanın aramasıyla haberim oldu." dedi.

Manisa'da 3 kişinin öldüğü aile faciasında zanlı ifadesini değiştirdi: Üçünü de ben vurdum, pişman değilim

Manisa'da 3 kişinin öldüğü aile faciasında zanlı ifadesini değiştirdi: Üçünü de ben vurdum, pişman değilim

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hüseyin Özcan Jandarma Alaşehir Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

kanlı zanlı:

AZRAİLİ evlat edinmişler senelerce de bakmışlar bilmeden zavallı insanlar !

77
3
yanıtYanıtla
Uyarı:

Ölüm anında Azrail''in bizzat gelmediği durumlar vardır, ruh vefat eden kişinin derecesine göre alınır. Bilmeden Azrail''e iftira atıp onun hakkına girmemeli, bu konuda dikkatli olunmalı, çokça araştırma yapıp bol bol kitap okumanızı öneririm. Herkesin kendinden mesuldür, bu nedenle başkasına yorum yapmadan önce dönüp kendi eksiklerimize bakmalıyız, kendimizle ilgilenmeliyiz.

yanıt5
yanıt1
ülkü:

benzetmeye bak. yazık. . . . kutsal melek ismini nasıl kullanıyorsun öyle?

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Azrail as görevli ve şerefli bir melek bu camiyi meleğe benzetmesen iyiydi

yanıt0
yanıt0
Türkiyem:

Vay alçak yılan

28
2
yanıtYanıtla
Israfil ÇENGEL:

Besle büyüt ve yok etsin buna kader diyorum herkezin başına gelebilir. Olenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum allah sabırlar versin

18
0
yanıtYanıtla
Burhan guclu:

Allah var cehenem var bir insani olduren tum insanligi oldurmus gibidir kimsenin ahi kimsede kalmaz

15
2
yanıtYanıtla
Serhat:

Besle kargayı oysun gözünü

16
1
yanıtYanıtla
starss:

evlat veya uvey evlat . . . aileler lutfen sevgiyi, saygiyi, vicdan, merhameti, asilayalim. tabiki hayirli evlatsa buyutulenler bu da var. Ayrica lutfen tv kanallarina da soyluyorum dizilerde silahi, mafya olmasin. gencligi etkiledigini dusunenlerdenim.

15
1
yanıtYanıtla
HASAN:

Sana bakmışlar büyütmüşler ne olursa olsun karşılığı bu mu olmalı? Hayvan bile bunu yapmaz.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title