Haberler

14 yaşındaki kıza taciz iddiası Küçükçekmece'yi karıştırdı! Polis zırhlı araçla şüpheliyi emniyete götürdü

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de, 14 yaşındaki bir kız çocuğunun iş yerinde taciz edildiği iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı. Bölge halkı, tacizde bulunduğu öne sürülen şahsı linç etmek isterken, polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alarak zırhlı araçla emniyete götürdü.

İddiaya göre, Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde 14 yaşlarındaki bir kız, kozmetik ürünleri satan dükkana girdi. Burada M.A. isimli bir şahsın kızı taciz ettiği iddiası ise ortalığı karıştırdı.

MAHALLELİ, DÜKKANA GİRİP ŞAHSI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Olayın duyurulmasının ardından esnaf ile mahalle sakinleri dükkana girip şahsı linç etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

14 yaşındaki kıza taciz iddiası Küçükçekmece'yi karıştırdı! Polis zırhlı araçla şüpheliyi emniyete götürdü

ŞÜPHELİ ZIRHLI ARAÇLA EMNİYETE ALINDI

Çevrede güvenliği alan polis ekipleri, vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, olay yerine sevk edilen zırhlı araçla emniyete götürüldü.

POLİS SOKAĞA DÖKÜLEN HALKI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Polis ekipleri olayın ardından sokağa dökülen mahalle halkını sakinleştirmeye çalıştı. Toplanan kalabalık uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek dağıtıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Mehtap Nazlı:

10 13 yaşında uyuşturucuya düşmüş çocuklar çocuğu nun nerede olduğunu bilmiyor ne yaptığını bimiyor böyle bir durumda. Anlamıyor bilmiyor linç edeceklermis önce evinizde iken sahip olun çocuğunuza.

4
4
yanıtYanıtla
ali can:

bizim millet ne garip ya.hadi adamı dövdünüz öldü.ama suçsuzmuş biri iftira atmış o zaman ne yapacaksınız.bu millette gerzek zeka sıkıntısı var ya.

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title