Haberler

Sınıf basan veliler, 2 öğretmeni çocukların gözü önünde darbetti

Güncelleme:

Kocaeli'nde çocuklarının okuduğu okula giden veliler, öğrencilerin gözü önünde 2 öğretmeni darbetti. Yaşananlar kayıt altına alınırken, hem veliler hem de darp edilen öğretmenler birbirlerinden şikayetçi oldu.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde veliler, çocukların gözü önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kaydedilirken, hem velilerin hem de darp edilen öğretmenlerin birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖĞRETMENLERİ DARBETTİLER

Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda görevli 2 öğretmen sınıfta ders anlatırken, öğrenci velileri olan anne, baba ve oğulları tarafından önce hakarete, ardından da saldırıya uğradı. Sınıfı basan veliler, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri darp etti.

Kocaeli'de Veliler Öğretmenleri Darp Etti

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Okul yönetimi ve diğer öğretmenler olayı ayırarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, velileri gözaltına aldı. Hastaneye giden 2 öğretmen de darp raporu alarak velilerden şikayetçi oldu. Velilerin de öğretmenlerden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kocaeli'de Veliler Öğretmenleri Darp Etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Güvenlik Şiddet Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Güray Dilli :

Bu cesareti nereden alıyorlar. Çok üzücü

134
9
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

sağlık personeli saldırıya uğradığında sağlık bakanı konuşuyor da bir öğretmen saldırıya uğradığında neden meb bakanı konuşmuyor?

126
16
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

STK larıyla protokol yapmakla meşguldür

yanıt65
yanıt12
Hakan:

Heralde öğretmen ödevini yapmayan çocuğa biraz bağırmış falandır. Sanki öğretmen keyfinden mi çocukla uğraşıyor. Çocuğun iyiliği için uğraşırken ufak ceza verince hemen psikolojisi bozuldu diye saldırıyorlar. Öğretmene saygı kalmamış.

75
6
yanıtYanıtla
Fatih Sultan Mehmed:

Barbarlar...Kafa yapınızı merak bile etmiyorum...Etsem de bir şey çıkmaz...Suyun şekli mi olur...Neye girse onun şeklini ve suretini alır...Ahvalinizden belli zaten... İnsaniyetten nasibini almamışsınız vesselam...

71
8
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Emsal teşkil eden OKKALI bir adli ceza olmazsa, bütün ayılar sınıflara böyle dalarlar...

67
1
yanıtYanıtla
Netherill:

belki öğretmen karşı tarafa küfür etti. ıspatlayamadığı için de yediremedi gitti öğretmeni dövdü bu durumda kim suçlu oluyor.

7
47
yanıtYanıtla
Mmmttt:

Sonra öğrenci öğretmenin dersini dinlesin. Takar mı artık o öğrenci dersi.

30
4
yanıtYanıtla
Mmmttt:

Buda moda oldu. Öğretmen dövmek nedir ya. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurumdan dövme ve öldürme noktasına gelen toplum bilimden akıldan yoksun kalır. Medreselerin kapı girişleri bir metrelik yükseklikte ve giren eğilmek zorunda bunun sebebi İlime ve alime olan saygıdır. Sonra milletler uzayda yarışırken bizde onları izleriz.

29
4
yanıtYanıtla
Beyzade Onur:

Devlet memurunun dokulmazlıgı var cezalar ona ğöre verilse suç azalır

27
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title