Haberler

Aile katliamı yapan uzman çavuşla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı

Güncelleme:

Kocaeli'nde karısını ve oğlunu öldürüp kızını yaraladıktan sonra intihar eden emekli uzman çavuş Nevzat Acar'la ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Acar'a daha önce uzaklaştırma kararı verildiği, önce bina girişinde oğlunu ve kızını vurduğu, ardından da yukarı çıkıp kendisini polise ihbar eden karısını öldürdüğü öğrenildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan aile katliamında yeni detaylar belli oldu. Uzman çavuşun oğlunu ve kızını apartman önünde, yukarıya çıkarak polise ihbar veren eşini de o esnada kurşun yağdırarak katlettiği öğrenildi. Öte yandan eşiyle boşanma aşmasındaki uzman çavuşa iki yıl önce de uzaklaştırma kararı verildiği, sağlık durumunun ciddiyetini koruyan kızının ise evlik hazırlığı yaptığı kaydedildi.

ÖNCE KENDİSİNE ENGEL OLAN ÇOCUKLARINI VURMUŞ

Emekli uzman çavuş Nevzat Acar, Zonguldak'tan dün akşam ailesinin yaşadığı Gölcük ilçesine geldi. Nevzat Acar apartmanın girişinde oğlu Oğuz Can ve kızı Nur Seda Acar ile tartışmaya başladı. Anne Züleyha Acar, daireye çıkarak polise, eşinin kendisini ve çocuklarını öldüreceğini ihbar etti. Nevzat Acar yukarıya çıkmasına engel olmaya çalışan oğlu ve kızını tabancasını çıkartarak vurdu.

Aile katliamı yapan uzman çavuşla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı

EŞİNİ POLİSLE KONUŞURKEN ÖLDÜRMÜŞ

Apartmandan çıkarken çevreye ateş etmeye devam eden Nevzat Acar, eşini de polisle konuştuğu esnada katletti. Daha sonra apartmanın girişine inen Nevzat Acar tabancayı kafasına doğrultup ateşleyerek intihar etti. Sağlık ekiplerince oğul Oğuz Can Acar'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, Nevzat ve eşi Züleyha Acar hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Nur Seda Acar'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Aile katliamı yapan uzman çavuşla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı

DAHA ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALINMIŞ

Öte yandan Züleyha Acar'ın şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşi Nevzat Acar'dan ayrı evde yaşadığı ve boşanma davası açtığı kaybedildi. Uzman çavuşa 2021 yılında uzaklaştırma kararı verildiği, ağır yaraladığı kızının ise evlilik hazırlığı yaptığı bildirildi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede tabanca, 3 şarjör ve çok sayıda mermi kovanı olduğu gözlemlendi. Nevzat Acar'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Zonguldak'a gönderilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Aile 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title