Haberler

Kız arkadaşıyla kavga eden uzman çavuş, 3 mahalledeki motosiklet ve araçları kundakladı

Güncelleme:

Denizli'de kız arkadaşıyla kavga edip alkol alan uzman çavuş, 1'i sevgilisine ait 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araç ile ara sokaklardaki çöp konteynerlerini yanıcı madde dökerek kundakladı. 11. Komando Tugay Komutanlığı'nda Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenilen şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra alkol alıp, 1'i sevgilisine ait 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araç ile ara sokaklardaki çöp konteynerlerini yanıcı madde dökerek kundaklayan Piyade Uzman Çavuş İ.G. (29), polis ekiplerince yakalandı.

Kız arkadaşıyla kavga eden uzman çavuş, 3 mahalledeki motosiklet ve araçları kundakladı

3 MAHALLE YANGIN YERİNE DÖNDÜ

Olay, dün akşam saatlerinde Fesleğen, Mehmetçik ve İstiklal mahallelerinde meydana geldi. Mahallelerde park halinde bulunan 2 motosiklet, 3 hafif ticari araç ve birkaç çöp konteyneri ateşe verildi. 3 ayrı mahallede vatandaşların yangın ihbarı üzerine olay yerlerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ihbar yapılan yerlerdeki yangınları kısa sürede söndürdü. Yangın sonucu 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araçta hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda araçların yanıcı madde dökülerek kundaklandığı belirledi.

Kız arkadaşıyla kavga eden uzman çavuş, 3 mahalledeki motosiklet ve araçları kundakladı

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada ise araçları yanıcı madde dökerek kundaklayan şüphelinin İ.G. olduğu tespit edildi. 11. Komando Tugay Komutanlığı'nda Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenilen İ.G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde İ.G.'nin, kız arkadaşıyla kavga ettiği gerekçesiyle alkol aldıktan sonra ilk olarak kız arkadaşına ait motosikleti, ardından diğer araçları yanıcı madde dökerek ateşe verdiğini söylediği öğrenildi. İ.G.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kız arkadaşıyla kavga eden uzman çavuş, 3 mahalledeki motosiklet ve araçları kundakladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Denizli Kavga 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (42)

Hasan Basri Zavalsız:

Kamu görevlisine ve taşıdığı üniformaya uymayan bir davranış sergilemiş. TSK personel temininde çok daha seçici olması gerekmektedir.

436
7
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Alnında sarhoşluğu çok pistir mi yazıyor ? geçmiş sicili temizse hiç bir suç işlemediyse TSK nerden bilsin ilerleyen yıllar da onun sarhoş olunca sağı solu yakacağını ? nerdeyse Denizli'yi yakacakmış !

yanıt48
yanıt17
Hek Tor:

Tsk'dan almış olduğum başarı şildimi geri vermek zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum.... A-aaaah, eskiden böyle miydi Türk Silahlı Kuvvetleri'miz?

yanıt4
yanıt4
Muhammed Erden:

Millet TSK dan kaçmaya yer arıyor sen seçicilikten bahsediyorsun.. bırak uzman çavuşu önüne gelen astsubay subay olmaya başladı

yanıt1
yanıt2
Bozkurt:

Evet pisliği iyice pisliğe bulamışlar ortaya uzman çıkmış

221
71
yanıtYanıtla
Resul Darilmaz:

Gel karşıma bak neymiş uzman çavuş

yanıt45
yanıt132
Martin Sikertel:

Adın Bozkurt ama nerede hainlik, Türk düşmanlığı var oradasın. Bozkurt Türklüğün simgesidir koç, kendine layık bir isim seç.

yanıt36
yanıt55
cas per:

afedersin insanın içinde yapmak varsa alkol falan hikaye yani istediğini yap sonra alkol vs de suçlarını hafifletmek için kullanılan günah çıkarma içemiyosan içme

145
18
yanıtYanıtla
Halit:

sıkıntı burda içmemesi gerekenin içmesidir

yanıt64
yanıt6
birgörüş:

bunu bir imam yapsa hiç: İnsanın içinde varsa yapar imam mimam değil mesele demezsiniz. İslama saldırısınız

yanıt36
yanıt10
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title