Haberler

Silahlı Saldırgan, Sokak Ortasında Tartıştığı Karı-Kocaya Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Manisa'da sokak ortasında tartıştığı karı-kocaya kurşun yağdıran zanlı kayıplara karıştı. Hastaneye kaldırılan çift, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde sokak ortasında tartıştığı karı-kocaya kurşun yağdıran zanlı kayıplara karıştı. Çift, kaldırıldığı hastanede hayatlarını kaybetti.

ÇİFT, BAŞINDAN VURULDU

Olay, saat 15.30 sıralarında 50. Sokak Tahtakale Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs, Mehmet ve Zeynep Kaya çiftiyle önce tartıştı ardından da belinden çıkardığı silahla kurşun yağdırdı. Başlarına kurşun isabet eden Kaya çifti yere yığıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın ardından saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, vatandaşlar 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan karı koca Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen önce Zeynep Kaya'nın ardından da Mehmet Kaya'nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, kaçan şahsın arama çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeynep Kaya Tahtakale Akhisar 3.Sayfa Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (39)

İsmail Güler:

İDAM İDAM İDAM ADALETTİR. KISAS DA HAYAT VARDIR.

63
6
yanıtYanıtla
Akp:

Bi şerefsizin tartışıp birilerini vurmasi akp nin seçimiyle ne alakası var dumbuk

14
18
yanıtYanıtla
VEBAL:

SIZ SORUMLUSUNUZ BU MILLETTEN KIVIRMA AKP

yanıt8
yanıt1
AKPSUCLU:

3GÜNLÜKDÜNYAİCİN:millete haram et yediriyorlar millet zivanadan cikti delirdi cinnet gecirmrye basladi bunun hesabini elbet bizi yönetenler verecek birgün ALLAH büyüktür hesabiniz cetin ve zor yatacak yerleri yok

yanıt7
yanıt2
dümbüke:

dümbük ve cahil olan sensin akp gözlügünü cikar tarafsiz ve ALLAH icin bak meseleye

yanıt9
yanıt5
imambayildi:

haram lokma yiyen sabah aksam ibadet etse bosuna etmis olur, yetim hakki beytül mal yiyenler sabah aksam secdeden kalkmasada nafile yorulmus olurlar , bir lokma haram kirk gün ibadet kabul olunmaz hele beytül mal yedilerse vay hallerine

yanıt4
yanıt0
biziyönetenlersuclu:

millet cinnet geciriyor akp oy derdinde

12
8
yanıtYanıtla
HAKYEMEYIN:

mademki bu milletin cobanisiniz sürüden siz sorumlusunuz elbet akp liler ALLAH SIZDEN HESAP SORACAK BIR ELBET KACIS YOK DOMUZ YEDIRIYORSUNUZ MILLETE DOMUZ ÜRÜNLERI KASAPLARDA SERBEST SAYENIZDE ZINADA SUC DEGIL ÜLKEMIZDE SAYENIZDE DAHA SAYALIMMI SUCLUSUNUZ VEBALINIZ BÜYÜK BEYTPL MALA DAHA GELMEDIK

yanıt5
yanıt0
ahmet:

İsmail beye katılıyorum Kısasta hayat vardır İslamın hükümleri uygulanmalıdır

14
1
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Iti kopugu hepsinin elinde silah, cok ozel gerekce gosterilmedikce her onune gelene silah satilmamali hatta yasaklanmali. Sanki savasa gidiyorlar.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title