Haberler

Kocaeli'de hızlı tren hattında intihar

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi Yüksek Hızlı Tren hattına atlayarak canına kıydı. Şahıs olay sonrası hayatını kaybederken, meraklı vatandaşlar köprüden polis ekiplerinin çalışmalarını seyretti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi Yüksek Hızlı Tren hattına atladı. Şahıs olay sırasında hayatını kaybederken polis ekiplerinin çalışmalarını köprüden seyreden meraklı vatandaşlar dikkat çekti.

SEFERLER DURDURULDU, VATANDAŞ FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİ

Saat 14.00 sıralarında D-100 karayolu Halkevi köprüsünde iddiaya göre 32 yaşındaki Nuri D., yaya köprüsünden kendisini tren yoluna attı. Polis ve ekipleri olay yerine sevk edilirken, yapılan incelemede kafa üstü düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Şahsın düştüğü hat üzerindeki tren seferleri geçici olarak durduruldu. Vatandaşlar ise olayı film seyreder gibi seyretti.

Kocaeli'de hızlı tren hattında intihar

Kocaeli'de hızlı tren hattında intihar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Tutankamon Hoca:

Parası yoktur işi yoktur yoklar cok olunca evde gecimi yoktur .. ama saraylara ucaklara zırhlı araclara koruumalara calışanlara ve mültecilere para yetmiyor

64
19
yanıtYanıtla
MUHAMMET ÇAKIR:

TUTAN ŞEY SEN HANGİ KÖYÜN DELİSİSİN, HER ŞEEY MAYDANOZ OLUYOSUN.

yanıt0
yanıt0
Snn Aksu:

Ne kadar boş konuşuyorsun

yanıt6
yanıt38
Hüseyin Bakkal:

yavaşşşş gelde toz kaldırma hemen devlete suç bulun...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title