Haberler

Her şey İstanbul'un göbeğinde yaşandı! Öldüresiye dövdükleri genci sürükleyerek kaçırdılar

Güncelleme:

Şişli'de 5 kişi, sosyal medya üzerinden küfür ettiği iddia edilen genci önce kovaladı, ardından da arkasından ateş açtı. Akaryakıt istasyonuna sığınan genci kovalayan şahıslar, marketin içerisinde şahsı feci şekilde dövüp zorla araca bindirdikten sonra yol kenarına attı. Şüpheliler polis tarafından yakalanırken, dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü saat 17.15 sıralarında Şişli'de otomobilden inen bir grup, sosyal medyadan kendilerine küfür ettiği iddia edilen B.A. isimli genci kovalamaya başladı. Arkasından gelen şahıslardan korkarak kaçan B.A. bir akaryakıt istasyonuna girdi.

İstanbul'da markette dehşet anları kamerada: Kovalayıp dövdükleri genci kaçırdılar

ÖLDÜRESİYE DÖVÜP KAÇIRDILAR

Genç kurtulamayacağını anlayınca istasyonun marketine girerek çalışanlardan yardım istedi. Ardından markete dalan saldırganlar, B.A.'yı yakalayarak öldüresiye darp etti. Market çalışanları genci kurtarmak istese de başarılı olamadı. Saldırganlar B.A.'yı sürükleyerek marketin dışarısına çıkarıp, burada da darp ettikten sonra otomobile bindirerek kaçırdı. Saldırganlar bir süre sonra B.A.'yı yol kenarına bırakarak uzaklaştı.

İstanbul'da markette dehşet anları kamerada: Kovalayıp dövdükleri genci kaçırdılar

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine olay yerine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri, saldırganların Y.E.C., M.Y., M.C.Ş., A.A.A. ve Ö.T. isimli şahıslar olduğu tespit etti. Ekipler şahısların ikamet adreslerini tek tek kontrol etti. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganlar yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da markette dehşet anları kamerada: Kovalayıp dövdükleri genci kaçırdılar

O ANLAR KAMERADA

Gencin yaşadığı korku dolu anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganların bir genci kovaladığı, daha sonra kaçan gencin markete sığındığı ve burada saldırganlar tarafından darp edildiği, daha sonrasında ise otomobile alınarak götürüldüğü görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Nazlı Muhip:

Koskoca adamlar sadece izlemişler pes pes pes !! İnsanlığınızı mı yitirdiniz ya o çocuk ölse hiç mi vicdan azabı hissetmeyeceksiniz ya ne biçim insansınız arkadas ya!!!!

128
2
yanıtYanıtla
acili biber:

Büyle demesi kolay genç istasyona yabançi adamlar kimin hakli haksiz bilmiyorlar yinede ayirmaya çabalamişlar hem saldirganlarda silahta var milet eve ekmek götürüyor çoluk çuktavardir orada olamak haber sitesinde olmak değil

yanıt22
yanıt12
Hasan Korkmaz:

Bu millet insanlığını bitirmiş. Herşey müstehak

87
2
yanıtYanıtla
Ali Ali:

orada bulunanlara laf atanlar 99% eminim kendileri olsa onlarda bakardı...5 tane gözü dönmüş dalacak... ve sen tek başına aralarına gireceksin ? 2 senaryo...1.ya sende dayak yersin veya ölürsün...2. ya sen dayak atarsın veya kazaen öldürürsün bu sefer sen YARGIYLA ugrasirsin

61
11
yanıtYanıtla
Mehmet Kabagöz:

sonuç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar olacak memlekette yaşamak zorlaştı insanın başına heran bir olay gelebilir başı belaya girebilir bu memlekette

72
0
yanıtYanıtla
Ahmet kocabıçak:

küfür ettiyse hakaret davası aç böyle şimdi suçlu oldunuz inşallah hapse girersiniz

70
0
yanıtYanıtla
Sadık Yakar:

O pısırık market çalışanları da içeri alınması gerekir 1 kişiye 5 kişi saldırıyor adam devrilen dubayı düzeltiyor al o dubayı . diğeri taksiciye erkeklik yapıyor

62
4
yanıtYanıtla
Koşarken belli olmaz:

Herkes dakika 4.13e baksın adam izlemeye o kadar dalmış ki taksi çarpıyor. Bi de taksiye kızıp artislik yapıyor. :)

65
1
yanıtYanıtla
Koşarken belli olmaz:

Yardımsever milletimize bak nasıl da kurtardılar çocuğu? Hiçbirinin umrumda değil izlemekten keyif bile alıyorlardır. Hiç bir şey yapamadın polisi ara bari ...

64
0
yanıtYanıtla
Durmuş:

Yazıklar olsun ordakılere. Halk müdahale etmez sokakları başı boş bırakırsa herkez sokaklarda atını istedıgı gıbı koşturmaya başlar bu sefer. Halkın sokakların sahıpsız olmadıgını adam dövülmeyecegını göstermesi lazım.

59
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title