Haberler

Sevgililer Günü yemeğinden dönen çiftler kaza yaptı! 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Bursa İnegöl'de 14 Şubat Sevgililer Günü için gittikleri yemekten dönen iki çiftin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak taklalar attı. Kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü yemeğinden dönen iki çiftin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak taklalar attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKIP TAKLALAR ATTI

Saat 02.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu Yeniceköy köprülü kavşağı mevkiinde yaşanan olayda Bursa'dan İnegöl'e seyreden Sedat Taşdemir (31) yönetimindeki 16 SDT 92 plakalı otomobil, yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Yoldan çıkan araç taklalar atarak tarlaya uçtu. Kaza sonucu araçta sıkışan sürücünün nişanlısı Eda Ateşmen (24) ile Zeynep Murhan (32) hayatını kaybetti. Sürücü ile yanında yolcu konumunda bulunan Mustafa Murhan (36) yaralandı.

2 KİŞİ CAN VERDİ

Kaza yerine 112, polis, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralanalar ve hayatını kaybedenler ekiplerce araçtan çıkarıldılar. Yaralı sürücü Sedat Taşdemir (31) ve yolcu Mustafa Murhan (36) ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ölen 2 kişinin cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Ağır yaralanan sürücü yoğun bakıma alındı. Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sevgililer Günü yemeğinden dönen çiftler kaza yaptı! 2 ölü, 2 yaralı

Sevgililer Günü yemeğinden dönen çiftler kaza yaptı! 2 ölü, 2 yaralı

Sevgililer Günü yemeğinden dönen çiftler kaza yaptı! 2 ölü, 2 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sevgililer Günü İnegöl Bursa İtfaiye Bursa Hastane Ölüm Yaralanma Soruşturma Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Samarpan Bhav:

Sevgililer günü de ne işe yarar hiristiyan bir valentinin günü. Seveceksen sev buna ayrı bir günmü lazım? Zaten erkekler aslında pek takmaz da kadınlar hep cok meraklı

62
28
yanıtYanıtla
Medem:

Başka doğru düzgün işe yarayacak faydalı aktivite mi yok Bırakın bu gavur mavur işlerini icatlarını.

31
13
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Gene mi Bursa

12
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title