Haberler

Bakanlık, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını verdi! Rakam Özdağ'ı tatmin etmeyecek

Güncelleme:

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Yardımcısı Çataklı, şu ana kadar 521 bin 39 bin Suriyelinin ülkesine döndüğünü dile getirdi. Çataklı'nın bu açıklamasının ardından gözler, mültecilerle ilgili yaptığı çıkışlarla bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a çevrildi. Özdağ'ın bu rakama nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, hem terörle mücadele hem de mülteci konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ülkesine dönen Suriyeli sayısı hakkında bilgi veren Bakan Yardımcısı Çataklı, "Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 521 bin 39'a ulaşmıştır" dedi. Çataklı'nın verdiği rakamların ardından gözler, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Suriyeli mültecilerle ilgili sık sık çıkışta bulunan Özdağ'ın rakama nasıl tepki vereceği merak edilmeye başlandı.

"AĞUSTOS AYINDA 12 BİN 563 OPERASYON GERÇEKLEŞTİRDİK"

Bakan Yardımcısı Çataklı'nın açıklamalarından satır başları ise şu şekilde: "Ağustos ayı içerisinde PKK terör örgütüne yönelik kırsal alanda 9'u büyük, 29'u orta çaplı olmak üzere toplam 12 bin 563 Operasyon ve tüm terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik 858 operasyon yapılmıştır.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı şu anda 521 bin 39

"ARTIK SON TERÖRİSTLERİ KOVALIYORUZ"

Bu operasyonlarda aralarında 5'i liste dışı, 2'si gri, 4'ü turuncu ve 2'si yeşil kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 16'sı ölü, 60'ı sağ, 14'ü teslim toplam 90 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristlerden 77'si PKK/KCK, 13'ü DEAŞ terör örgütü mensubudur. PKK ile mücadelede biz artık belli bölgelerde kalan son teröristleri kovalıyoruz.

"TERÖRLE MÜCADELEDE 593 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"

Ağustos ayı içerisinde terör örgütlerine yardım/yataklık yaptığı ve örgütlerle irtibatlı olduğu değerlendirilen 593'ü PKK/KCK, 554'ü FETÖ, 149'u DEAŞ, 75'i sol terör olmak üzere toplam bin 371 şüpheli gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan kişilerden 131'i PKK/KCK, 139'u FETÖ, 27'si DEAŞ, 13'ü sol terör örgütleri mensubu olmak 310'u ise tutuklanmıştır.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı şu anda 521 bin 39

"ÜLKESİNE DÖNEN SURİYELİ SAYISI 521 BİN 39"

Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 521 bin 39'a ulaşmıştır. Bugün itibariyla ülkemizde kayıt altına alınan Suriyeli sayısı ise 3 milyon 654 bin 866 kişidir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Volkan Bedir:

yalan her tarafta bakıyorum hiç azalma yok tam tersi çoğalma var bakan bakmamiş bence iyice az kaldı seçime hele bir gelsin bakarız çaresine

86
8
yanıtYanıtla
Fatih Tirki:

Hepsi 2 şer 3 er çocuk doğurdu, rakamları 10 milyonu bulur yakında . 500.000 i gitse ne olur..

75
7
yanıtYanıtla
ARSLAN HAN:

Gidip gelenlerin sadece gisen tarafıdır o. Giren sayısını da versinler bakalım

55
4
yanıtYanıtla
M Yusuf Tilkioglu:

giden kadar gelen var

46
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title