Haberler

Gurbetçi Şaban filmi Almanya'da gerçek oldu! 24 çocuk için yılda 1,5 milyon Euro alıyor

Güncelleme:

Alman vatandaşı bir Nijeryalı adam 24 çocuğu velayetine aldı ve yılda devletten 1,5 milyon Euro yardım alıyor. Ülkesinde Alman plakalı üstü açık arabalarla poz veren Nijeryalının çocuklarından birkaçı dışında hiçbiri kendisinin değil ama yasal olarak velayetlerini almış durumda... Almanya'da büyük yankı uyandıran bu olay bir döneme damga vuran "Gubetçi Şaban" filmini akıllara getirdi.

Almanya'da son haftanın konusu; kağıt üzerinde 24 çocuk babası olan ve birçoğunun annesini bile tanımayan Alman vatandaşı Jonathan A. adlı 44 yaşındaki Nijeryalı... Soyağacı Afrika'nın her yönüne uzanan Jonathan A., milyonluk arabalarla Afrika'da geziyor, krallar gibi yaşıyor ve ayda ortalama 120 bin Euro alıyor. Sahte baba, kendisine "Mr. Cash Money" lakabını takmış ve bu şekilde sosyal medya paylaşımları yapıyor.

ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ ALDI

Ülkesinde Alman plakalı üstü açık arabalarla poz veren Nijeryalının çocuklarından birkaçı dışında hiçbiri kendisinin değil ama yasal olarak velayetlerini almış durumda. Bu nedenle de sadece Aile Kasası ayda 22.500 Euro net para ödüyor. Bunun dışında, Halk Parası (Bürgergeld), ev kirası ve yan ödemeler, çocuk parası, yetiştirme parası ve diğer yardımlarla birlikte, Dortmund'da yaşayan Nijeryalıya yılda 1,5 milyon Euro ödendiği belirlendi.

Gurbetçi Şaban filmi Almanya'da gerçek oldu! 24 çocuk için yılda 1,5 milyon Euro alıyor

KURDUĞU AĞ İÇİNDE 94 KİŞİ YARDIM ALIYOR

Sözcü'de yer alan habere göre; Suç çetelerini takip eden birim Jonathan A. ile ilgili soruşturma başlattı ancak Nijeryalı adam evinde bulunamadı. Nijeryalının devlete verdiği zarar sadece çocuk parası ve yardımları alması değil. Çocuklar Alman bir babanın velayetine alındığı için, onların da aynı şekilde hakları doğuyor ve yardım alıyorlar. Böylece dolandırıcılık ağı giderek büyüyor. Yapılan soruşturmada sadece bu ağ içinde bulunan 94 kişinin yardım aldığı belirlendi.

Gurbetçi Şaban filmi Almanya'da gerçek oldu! 24 çocuk için yılda 1,5 milyon Euro alıyor

GURBETÇİ ŞABAN'I AKILLARA GETİRDİ

Sahte baba ve çocuklarının soy ağacı da çıkarıldı ve ağacın her bir kolunun farklı yerlere gittiği görüldü. Krallar gibi yaşayan ve bir işte de çalışmayan, Dortmund'da lüks içinde yaşadığı belirlenen Nijeryalı, yıllar önce Almanya'da çekimleri yapılan "Gubetçi Şaban" karakterine benzedi. Filmde başrol oynayan Kemal Sunal, Türkiye'den soyadı Yıldız olan çocukları topluyor ve Şaban Yıldız adına evlat ediniyordu. Bu sayede milyoner olan Şaban Yıldız'ın tek farkı ise çalışkanlığı ve bu sayede zengin olup bir Alman şirketini devralmasıydı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Almanya Çocuk Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

sade vatandaş:

ondan sonra yabancı düşmanlığı artıyor diyorlar adamlar haklı ben olsam hepsini ülkeden sepetler, sınırdışı ederim dışarıda yaşayan buraya gelip avrupada geçim yok buradakiler tembel çalışmıyor diye ileri geri konuşanlardan mide bulantısı geldi

221
21
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Türkiye'de Suriyeliler de aynı dueumda hatta çocuğu olmayana bedava tüp bebek tedavisi var le var

yanıt170
yanıt60
İbrahim Demirel:

Yardım alır doğrudur. Çünkü alman devleti kişinin durumuna göre kira yardımı, mutfak yardimi gibi bir çok yerden yardim ediyor. Lakin haber de fazla sallamışlar . 1.5 milyon euro olamaz. Sanırım bu haberi paylaşan arkadaş 1.5 milyon euronun ne anlama geldiğini bilmiyor. Yılda 100 bin euro dese anlarım çocuk başına 250 euro Yardım veriliyor.

yanıt55
yanıt8
Metin Akar:

Palavra palavra palavra, palavra palavra palavra, palavra palavra bütün bunlar yersen.......

58
72
yanıtYanıtla
Nusret Ocaktürk:

Malum partitiler gerçekler gösterildiğinde :

yanıt60
yanıt12
Selim Güler:

Yalan haber tabiki .Alman hükümeti artik herseyi arastiriyor ve ona göre para veriyor vede Almanyada kriz durumdayken asla vermez

68
36
yanıtYanıtla
Ali Korkmaz:

Avrupa hep Afrika’yı ve Afrikalıları sömürecek değil biraz da onlar alsın nolmuş ki !!!

86
12
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

zamanında sömürdüklerine saysınlar

77
11
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Batılılar onlarca yıl afrikayı sömürdü kimsenin sesi çıkmadı afrikalı biri birazını koparmaya çalışmış geriye ne var bunda.

67
8
yanıtYanıtla
murat:

Yalan haber ya kime o parayı verirler

43
7
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title