Haberler

Çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk atarak burnunu kırdı

Güncelleme:

İstanbul'da bir taksici, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya yol vermeyince taraflar arasında tartıma çıktı. Sürücü, aracından inerek yayaya yumruk atarak burnunu kırdı ve olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan taksici, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'da bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada taksici aracını hareket ettirdi. Yaya, araca vurarak tepki gösterince çıkan tartışmada aracından inen sürücü yayaya yumruk atarak burnunu kırdı ve olay yerinden kaçtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken yakalanan şüpheli, emniyettekiişlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

HAREKET EDEN ARACA VURARAK TEPKİ VERDİ

Olay İstanbul Güngören Merter Şair Ahmet Kutsi Tecer Caddesi'nde meydana geldi. Bir yaya, yeşil ışık yanınca yolun karşısına geçmeye çalıştı. O sırada kırmızı ışıkta bekleyen taksi şoförü, aracını hareket ettirince yaya eliyle taksiye vurarak tepki gösterdi.

Taraflar arasında çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk attı

KAÇAN SALDIRGANI DURDURDUMAK İÇİN ÇABALADILAR

Bir süre ilerleyen taksi şoförü otomobilini park edip yayanın yanına geldi. Taksici, yayaya yumruk atarak yere düşürdü ve kaçmaya çalıştı. Çevredekiler, saldırgan şoförü durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Aldığı darbeyle burnu kırılan adama ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken tartışma anları ve taksi şoförünün yayaya yumruk attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Taraflar arasında çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk attı

YAKALANAN TAKSİCİ SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 Nisan'da bazı sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerle ilgili olarak çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, , güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Görüntülerden, S.K.(59) isimli şahsın karşıya geçtiği sırada, taksi sürücüsü R.A.'nın (52) aracını hareket ettirdiği görüldü. Buna tepki gösteren S.K.'nın araca vurduğu belirlendi. Bunun üzerine iki kişi arasında tartışma çıktığı ve S.K.'nın taksi sürücüsü tarafından darp edildiği tespit edildi. Taksi sürücüsü R.A. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli hakkında 'kasten yaralama' suçundan adli işlem başlatılırken, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk atarak burnunu kırdı

Taraflar arasında çıkan tartışmada taksici, yayaya yumruk attı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

Bir insan:

İbb ruhsatı iptal et bu taksiciler Cook vukattli eşkıyanın taksicimi

43
2
yanıtYanıtla
OKUYUCU:

çok açık taksici kendini savunmuş

7
32
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Abim tamam haklısın ama burası İstanbul üstelik karşındaki taksici (Eşkıya)

15
1
yanıtYanıtla
Hayri :

yayanın yaptığı gereksiz, şöförün kan davası gibi durup inip olayı buyutmesi ayrı bir cehalet her zaman söylüyoruz trafikte bir daha asla karşılaşmayacağınız hiç tanımadığınız insanlarla bişey için tartışmayın yolunuza gidin 3 saniye sonra olayı unutucaksınız zaten

12
0
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

taksiciler eğitim seviyesi yüksek , iletişim becerisi olan , sabıkası olmayan kişilerden olması gerekli taksiciler nerede sabıkalı bağımlı var onlarda en azından benim gördüklerim öyle

11
0
yanıtYanıtla
Tandogan Dogan:

Memleket teksasa dønmus

4
0
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Taksi plakası ağaları yüzünden İstanbul'un ulaşımı sekteye uğramış durumda. Acil bir ihtiyaç oluyor. Taksi arıyorsunuz. Taksi yok. Arap müşteri ve turist kovalıyor herifler. Son derece agresif ve kibirliler. Yeni taksi plakaları çıkarılıp dağıtılmalı. İşsizlik için de iyi bir çözüm.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title