Haberler

Kalça dolgusunda yasaklı malzeme kullanılan kadının dikişleri patladı, yağlar dışarıya sızdı

Güncelleme:

Ünlü bir plastik cerraha kalça estetiği yaptıran genç kadın hayatının kabusunu yaşadı. Yasaklı dolgu maddesi enjekte edilen kadının dikişleri patladı, yağlar açılan deliklerden dışarıya sızdı ve talihsiz kadın zamanla oturamamaya başladı. 8 ameliyat geçiren kadın, savcılığa suç duyurusunda bulunarak sorumluların cezalandırılmasını istedi.

İsviçre'de yaşayan 30 yaşındaki Gamze A. Brezilya kalçası yaptırmak için Türkiye'deki ünlü bir plastik cerrah ile anlaştı. Özel bir hastanede ameliyat olan genç kadının dikişleri patladı ve vücuda enjekte edilen suni yağlar, iğne deliklerinden çıkmaya başladı. İsviçre'de tedavi olan mağdur kadının vücudunda nekrozlar (kitler) oluştuğu ve kaptığı enfeksiyonlar nedeniyle ölümden döndüğü ve 8 kez ameliyat edilmesine rağmen vücut sağlığının ciddi şekilde bozulduğu belirlendi.

"TÜRKİYE'YE DÖNDÜĞÜNDE BAKARIZ"

Sabah'ın haberine göre her bir detay skandalın boyutunu gözler önüne serdi. İşleri nedeniyle İsviçre'ye geri dönmek zorunda kalan genç kadın ünlü cerraha durumu anlattığında ise doktor önemli bir durum olmadığını söyledi. "Türkiye'ye döndüğünde bakarız" gibi sözlerle kendisini geçiştirdi.

Kalça dolgusunda yasaklı malzeme kullanılan kadının dikişleri patladı, yağlar dışarıya sızdı

YASAKLI DOLGU MALZEMESİ KULLANILMIŞ

İsviçre'de tedavi olan genç kadının yağ hücrelerinin altında (nekrozlar) kitleler oluşmaya başladığını, bu nekrozların iltihaplandığını ve yasaklı madde olan Aqualift isimli dolgu malzemesinin vücuduna yerleştirilmiş olduğunu öğrendi. Genç kadın, ölümden döndü.

Genç kadın Brezilya kalçası istedi, ölümden döndü!

İKİNCİ OPERASYONDA DA YAĞLAR DELİKLERDEN AKMAYA BAŞLADI

Türkiye'ye geri dönüp yeniden hastaneye gittiğinde ise kendisinden para talep eden doktorların sağlığıyla ilgilenmemesi karşısında ikinci kez ücreti yatırıp, sağlığına kavuşmak ümidiyle ameliyat masasına yattı. Fakat bu ameliyat sonrası da genç kadına enjekte eden yağlar deliklerden akmaya ve dikişleri patlamaya devam etti.

Genç kadın Brezilya kalçası istedi, ölümden döndü!

8 KERE AMELİYAT OLSA DA NE OTURABİLİYOR NE DE HAREKET EDEBİLİYOR

Sağlığının tehlike altında olduğunu ileri süren Gamze A'nın vücudundaki yağlar, aylarca akmaya ve koku yapmaya devam etti. Hayatı alt üst olan genç kadın, pantolon giyemez, oturmaz ve hareket edemez hale geldi. Hastanenin diğer doktorları tarafından 8 kez ameliyat edilen Gamze A'nın vücudu deforme olup, ciddi ölüm tehlikesi taşımaya başladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine mağdur kadın Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde kalçasına enjekte edilen dolguların patladığını, yıllar geçmesine rağmen düzelmediğini, yürüyemez durumda olduğunu beyan etti. Gamze A. ameliyatı gerçekleştiren ünlü doktorun cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Brezilya kalçası Türkiye İsviçre Haberler

500

Yorumlar (31)

Allattin:

Allah''ın verdiği vücudu beğenmesen sonu böyle olur umarım bundan bir ders çıkarırsın

24
8
yanıtYanıtla
ALAATTINE CVP:

ALAATTIN NE MALSIN YAA HARBI DENKONUYU NERDEN ALLAHA BAGLADIN ALLAHIN CEZASI HERIF. HER ESTETIK YAPAN BOYLE MI OLUYOR

yanıt2
yanıt5
allatine cvp verene cvp:

Allahın cezası alattin doğru demiş allah ne şekilde uygun gördü ise emanet bedenini o şekil teslim edeceksin , oranla buranla oynarsan olacağı bu olur şükürsüz varlıklarrr şükredin biraz şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yanıt4
yanıt1
Hak bunlara:

Hak bunlara cok guzel olmus

21
6
yanıtYanıtla
Turquaz:

Allah (hâşa) eksik mi yarattı da beğenmedin kalçanı gittin millete hem gösterdin hem ne idüğü belirsiz şeyler doldurdun? İsviçre Frangı Türkiyede ucuz diye gel Türkiyede ameliyat ol sonuç bu. Geçmiş olsun

20
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Doğuştan çirkin olanlarda var.

yanıt0
yanıt0
Tayyar Durden:

Tanrı, kadına kaş vermişken onlar kesip kendileri kaş çizdi. tırnak vermişken kesip suni tırnaklar taktı. göğüs vermişken beğenmeyip silikon taktı. kalça vermişken cerrahi operasyonlarla kendi istedikleri şekle soktu. boy vermişken beğenmeyip topuklu ayakkabılarla boyunu uzatmaya çalıştı. diyeceğim o ki; tanrı bile kadınları memnun edememişken, sen kim oluyorsun ki memnun edeceksin?

17
6
yanıtYanıtla
Pakize Suda:

Tanrı erkeğe yürümesi için ayak vermişken o arabaya bindi. Tanrı erkeğe erkeğe saç vermişken o kısacık kestirdi. Tanrı erkeğe güç vermişken o bu güçle gitti top oynadı.

yanıt10
yanıt4
Ferah:

Bu kadınlar kendilerinden çok karşı cinsi memnun etmek amaçlı yapıyorlar düzeltmeleri

yanıt2
yanıt2
Tayyar Durden:

PAKİZE SUDA tebrik ederim çok güzel saçmalamışsınız, ötesi olamazdı. Saçı kestirmeyelim, bitlenelim at hırsızı gibi dolaşalım ortada. Arabaya binmeyelim, hatta siz de binmeyin yürüyüverin canım ne olacak. Futbol oynanmasın, basketbol, yüzme hiç bir spor da yapılmasın. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı; benzetmelere bak. Aklınız yok ama fikriniz var maşallah.

yanıt7
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title