Haberler

Kırıkkale'de kural ihlali yapan sürücü polisleri tehdit etti: Bakanlık personeliyim

Güncelleme:

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını 'Evleniyoruz' yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü, polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır. Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım." sözleriyle tehdit etti.

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından sinirlendi. Bakanlık personeli olduğunu iddia eden sürücü, polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti.

Kırıkkale'de kural ihlali yapan sürücü polisleri tehdit etti: Bakanlık personeliyim

PLAKASI "EVLENİYORUZ" YAZISI İLE KAPATILAN GELİN ARABASI DURDURULDU

Kırıkkale'de trafik ekipleri, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 43 ilin geçiş güzergahında oluşan yoğunluk karşısında çalışmalarını sürdürüyor. Trafik yoğunluğunun en fazla olduğu noktalarda görev yapan ekipler, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan sürücülere de Karayolları Trafik Kanunu maddelerince cezai işlem uyguluyor. Trafiğin en yoğun olduğu bölgede kural ihlali yapan ve plakası "Evleniyoruz" yazısı ile kapatılan gelin arabası durduruldu.

Kırıkkale'de kural ihlali yapan sürücü polisleri tehdit etti: Bakanlık personeliyim

BAKANLIK PERSONELİ OLDUĞUNU SÖYLEYİP POLİS MEMURUNU TEHDİT ETTİ

Trafik polisi, sürücü E.C.'ye Karayolları Trafik Kanunun 23/3-c-1 maddesi gereğince 2 bin 647 lira para cezası uyguladı. Ceza fişini imzalamayan E.C., kendisinin bakanlık personeli olduğunu öne sürdü. Cezanın ardından öfkelenen E.C., önce telefon beklediğini belirterek, "Allah bir adli işlemde seni benle karşılaştırır. Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" sözleriyle polis memurunu tehdit etti.

Kırıkkale'de kural ihlali yapan sürücü polisleri tehdit etti: Bakanlık personeliyim

Öfkeli sürücü daha sonra polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi. Polislerin görevini yaptığını söyleyen düğün konvoyundaki diğer vatandaşlar da E.C.'yi sakinleştirerek, olay yerinden uzaklaştırdı.

Kırıkkale'de kural ihlali yapan sürücü polisleri tehdit etti: Bakanlık personeliyim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırıkkale Memur Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

Erkan Polat:

bakanlıktan gorevliymis sen sadrazam sol yumruğu olsan da farketmez ?? devletin memuruna hakaret etme cüreti nerden buluyon kim olursan ol hemen bunun bakanlıktan görev alın devletin memuruna bunu yapan vatandaşa neler yapmaz

1532
31
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Bindiği kıytırık arabayla polise hava atmış.

yanıt614
yanıt42
Necati Atilgan:

ALLAH Güvenlik güçlerimiz kolaylık versin yardımcıları olsun fakat burda polis in yaptığı da doğru değil gelin arabasına ceza kesmek olmamış

134
812
yanıtYanıtla
Usta Usta:

Kurallar herkes için eşit değilmi ?

yanıt779
yanıt26
Sebahattin Ertas:

Usta usta Eşitmi gerçekten sence

yanıt120
yanıt22
Emin Tas:

Bakanlıkta temzilk personeli

546
21
yanıtYanıtla
Niyazi Işık:

polis hakli ama simdiye kadar neden gelin arabalarina ceza yazilmadi. Her evlenen plakaya boyle yazi yazarak kapatiyordu... Onlarada ceza yazildi mi hayir. Bir baslangic olacaksa bari bir uyari bildiri gibi gazete yada haberlerde duyurulsun.

305
120
yanıtYanıtla
Faruk:

Bahsettiğin bildiri yıllar önce yapıldı. Ben haberlerden biliyorum... Ancak plakasını kapatanlar pek denetime takılıyorlar mı? Bilmiyorum... Tabi nolursa olsun plaka kapatılmamalı. Suç işleme amacıyla, tespit edilemek için düğün arabası süsü verilmiş olamaz mı?

yanıt258
yanıt12
Mustafa Güneş:

Daha dün, seçim öncesi partilerin arabalarının plakaları da hep kapalı idi. Hiç birine ceza yazıldığını duymadım.

yanıt181
yanıt34
Delil Deniz:

??dewlet memuru zırh gibidir aslan

163
18
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title