Haberler

18 yaşındaki genç Galata Kulesi'nden atlayarak intihar etti

Güncelleme:

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 18 yaşındaki Osman Demir, Beyoğlu'ndaki Galata Kulesi'nden atlayarak intihar etti. Gencin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken soruşturma başlatan polis olay yerinde inceleme yaptı. Cep telefonu kamerasıyla Kule'nin görüntüsünü çeken bir vatandaş, atlamadan saniyeler önce intihar eden kişinin son anlarını tesadüfen görüntüledi.

Galata Kulesi'nin seyir terasına çıkıp bir süre etrafı izleyen 18 yaşındaki Osman Demir iddiaya göre bir anda kendini aşağı bıraktı. Beton zemine düşen Demir'i görenler hemen yardıma koşup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

KALP MESAJINA RAĞMEN HAYATA DÖNDÜRÜLEMEDİ

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Demir'e uzun süre kalp masajı yaptı. Hayata döndürülemeyen Osman Demir daha sonra ambulansa alınarak hastane morguna kaldırıldı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Soruşturma başlatan polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kule'den atlayıp hayatını kaybeden Osman Demir'in ailesinin bugün polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

18 YAŞINDAKİ GENCİN SON ANLARI KAMERAYA YAKALANDI

Cep telefonu kamerasıyla Kule'nin görüntüsünü çeken bir vatandaş, atlamadan saniyeler önce intihar eden kişinin son anlarını tesadüfen görüntüledi.

18 yaşındaki genç Galata Kulesi'nden atlayarak intihar etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osman Demir Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (9)

Erhan Saraç:

Ölümü bile lüks baksana Galata’ya gidip ordan atlamak vs tebrikler

7
214
yanıtYanıtla
Ahmet Demir:

Umarım bu acıyı tadarsın ondan sonra da bu haber sitesine gelip bu tarz bi yorum yazabilirsin.

yanıt68
yanıt15
tarafsızgörüş:

Ergen, 13 ten 20 li yaşlara kadar gençler çok kolay intihar eğilimi gösteriyor. onlara destek olmak lazım

114
7
yanıtYanıtla
Kadir Helvacı:

sanki keyiflerinden intihar ediyolar

yanıt27
yanıt12
Kadir Helvacı:

ne zaman haberleri açsam biri intihar ediyor yeni türkiye alışmak lazım

55
22
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

tarikat işi olmasın.Tarihine bakın bir anlam çıkar belki.geçen hafta da bir kız intihar etmişti.Neden.neden haziran.neden 21 haziran gün dönümünde.Yazın ilk günü

11
45
yanıtYanıtla
corci:

umutsuz gençler ülkesi

15
1
yanıtYanıtla
corç:

insan ailesini düşünür ne kadar üzülmüşlerdir şimdi bencil

5
10
yanıtYanıtla
Mahmut Şengönül :

Canım kardeşim bu genç yaşta nasıl canına kıyabildin. Arkanda gözyaşları bıraktın. Allah’ım ölen merhuma rahmet yakınlarına sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title