Haberler

Freni patlayan kamyondan yola atlayarak kurtulmaya çalışan kişi, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Antalya'da, freni patlayan kamyondan atlayarak kurtulmaya çalışan Zafer Coşkun, arkadan gelen iki aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Antalya'nın Akseki ilçesinde freni patlayan kamyonda yolcu olarak bulunan bir kişi, yola atlayarak kurtulmaya çalıştı ancak arkadan gelen iki aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Bir süre sonra kayalıklara çarparak devrilen kamyonun sürücüsü ise yaralandı.

KAMYONDAN ATLAYARAK KURTULMAYA ÇALIŞTI

Akseki istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Mustafa İpek'in kullandığı 07 NNP 72 plakalı domates yüklü kamyonun, Akseki ilçesi Güçlüköy Mahallesi'nde freni patladı. Bu sırada kamyonda yolcu olarak bulunan Zafer Coşkun kamyondan atlayarak kurtulmaya çalıştı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yola düşen Coşkun'un üzerinden iddiaya göre arkadan gelen kamyonet ve ticari araç geçti. İhbarın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Freni patlayan kamyondan yola atlayarak kurtulmaya çalışan kişi, hayatını kaybetti

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kayalıklara çarptıktan sonra devrilen kamyonun sürücüsü Mustafa İpek ise yaralı olarak kamyondan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili kamyonet ve ticari araç şoförü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Freni patlayan kamyondan yola atlayarak kurtulmaya çalışan kişi, hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa İpek Manavgat Antalya Akseki Haberler

500

Yorumlar (9)

Mete:

Atlamasa belki de ölmeyecekti

3
1
yanıtYanıtla
asdasd:

kabin ezilmiş ama ölürlerdi bence

yanıt0
yanıt0
Behcet:

Bence cinayet Mustafa fenev li iyi bilirim bizim zafer de Galatasaraylı bence zafere oyun oynadılar onu kamyonetten aşağıya attılar arkadan gelen kamyonette bizim oralı o da bilinçli ezdi o da Turgut, oda fenev li..Allah bunları verem etsin ganser etsin fenevlileri

2
1
yanıtYanıtla
fatih:

behcetmisin dehşetmi bu nasıl beddua, o sana döner bilesin. ölene Allah rahmet eylesin.

yanıt2
yanıt0
Hakan:

Önce R demeyi öğren. Sonra yorum yaparsın

yanıt0
yanıt0
AYBASTILI:

Bu freni patladı yalanı türkiye ye ait bir yalan keşke tescil yapıp patent alsınlar. Bu tır ve kamyon şoförleri bırakın şoförlüğü eşeği bile idare edip yolda götüremezler. Yahu freni fren diski kıp kırmızı olana kadar kullanırsan daha tutmaz buna fren patlaması demek başkaları ile dalga geçmek gibi bir şey.

0
3
yanıtYanıtla
Tırcı:

Kendinize çok güveniyorsanız siz geçin direksiyona görelim. Uzun yolda şoförlerin çektikleri zorlukları bilmediğiniz için boş yorum yapıyorsunuz. 365 günün 300 günü yolda bu insanlar. Evine helal lokma götürmek için direksiyon sallıyor bu insanlar yorum yaparken kazazedelerin ailelerinin de okuyabileceğine göz önünde bulundurun.

yanıt1
yanıt0
Fort Kargo:

KADER değil Retarder..

0
0
yanıtYanıtla
özkara:

Ecel geldimi kurtulamazsın. . . . . . . gerisi boş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title