Haberler

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtı

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da cuma günü arkadaşları ile ATV gezisine çıkan bir çocuk babası Oğuz Murat Arıcı, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Arıcı'ya çarpan sürücünün ehliyetsiz ve 16 yaşında olduğu, kazadan sonra annesi ile birlikte Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı.

Eyüpsultan'da arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Arıcı'ya lüks bir araç çarptı. Çarpma sonrası lüks araç sürücüsü Timur C. olay yerine gelen annesi Eylem Tok Yazar ile birlikte olay yerinden ayrılarak İstanbul Havalimanına giderek Mısır'a gitti. Kaza sonrası Timur C. ve annesi Eylem Tok Yazar'ın araçla İstanbul Havalimanına geldikleri anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtıKazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Arıcı

Olay, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Eyüpultan Davutpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinden Belgrad Ormanı yönüne ATV motorla giden Oğuz Murat Arıcı (29) aracının arızalanması üzerine yol kenarına çekerek arızayı gidermeye çalıştı. O esnada Timur C. yönetimindeki 34 EGG 06 plakalı Porsche marka lüks araç, yol kenarında bekleyen ATV motora çarptı. Çarpmanın etkisiyle ATV motor sulama kanalına düştü. ATV motorun altında kalan Oğuz Murat Arıcı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Arıcı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan genç adam hayatını kaybetti.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtı

OĞLUNU ALARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Kaza sonrası Timur C. telefon ile annesini arayarak olay yerine gelmesini istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen Eylem Tok Yazar oğlu Timur C.'yi de alarak olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan Timur C. ve Eylem Tok Yazar'ın saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına geldikleri öğrenildi. Havalimanındaki işlemlerinin ardından anne ve oğlunun uçakla Mısır'a gittikleri öğrenildi. Timur C. ve Eylem Tok Yazar'ın kaza yerinden ayrıldıktan sonra İstanbul Havalimanına geldikleri görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde anne ve oğlun araçla havalimanına geldiği, turnikelerden geçtikleri ve daha sonra pasaport kontrol noktasından geçerek uçağa gittikleri görülüyor.

Lüks araç ile 1 kişinin ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Mısır'a kaçtı

TALİHSİZ ADAM TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Oğuz Murat Arıcı önceki gün Sarıyer Gümüşdere Camii'nde düzenlenen tören sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Kaza ile ilgili başlatılan incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eyüpsultan İstanbul Çocuk Mısır Atv 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

mahalle sakini:

Niye kaçmış ki herif zengin 1 gün bile hapis yatmazdı üstüne arabamı pert ettin diye dava açıp ölen kişinin ailesinden tazminat alırdı. Burası Türkiye.

837
35
yanıtYanıtla
birgörüş:

kanunlar Avrupa laiksistem

yanıt109
yanıt219
Sadullah sıtkı:

birgörüş laiklik battıysa afganistanda şansını dene gör bir daha atıp tutucanmı

yanıt75
yanıt36
Mehmet Vatandaş:

birgörüş: laik sistemle zorun ne bilmiyorum sana iki sorum var evlatlığının eşine göz koyup kendine nikahlayana ve Tromsö gibi yerleşim alanlarında sahur ve iftar vakitlerinin nasıl ayarlanacağının senin sistemin ne diyor

yanıt100
yanıt45
Nuri Aga:

Adaleti rahat bıraksalar saat gibi işlerde. O ağam, o paşam maalesef....

yanıt45
yanıt3
esrefpasali:

birgörüş: begenmiyorsan altarnatif ulke cok, yolun acik olsun gidisin olsun donusun olmasin.. LAIKLIK NEDIR? = Genel ve klasikleşmiş tanımlaması ile din ve dünya işlerini birbirinden ayırmak, toplumu din kuralları ile değil, meclislerin düzenlediği yasalarla yönetmek, dini duyguları, inancı ve ibadeti, halkın özgür vicdanına bırakmaktır.

yanıt22
yanıt17
funy Cup:

adaletini seveyim ülkem

376
12
yanıtYanıtla
Doğan Y:

paran çoksa istediğini öldürebilirsin !! Nasıl bir dünyada yaşıyoruz.. belli ki paraları çok ama insanlık yok.. kaçmayıp yardım etseniz vicdanınızı soğuturdunuz belki, gerçi sizde vicdan da yoktur ki..

309
1
yanıtYanıtla
Medem:

Bu ve dengi benzeri suçlara karışan 15 20 30 defa Sabıkalı şahısların olduğu ülkeden kaçmasına hiç gerek yoktu

193
3
yanıtYanıtla
turgut aydın:

Sıkıntı yok ölen öldüğüyle kalırrr

156
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title