Haberler

Eski sevgilisi tarafından kaçırılan genç kız, KADES sayesinde kurtarıldı

Güncelleme:

Kütahya'da,19 yaşındaki genç kız, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski sevgilisi tarafından zorla araca bindirilerek, kaçırıldığı sırada, Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yaptığı ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerince, kovalamaca sonucunda kurtarıldı. Eski sevgili ise aracını bırakıp, kaçmaya çalışırken yakalandı. Burnu kırılan ve yüzünde yaralar oluşan genç kız ise hastanede tedaviye alındı.

Kütahya polisini harekete geçiren olay, Zafertepe Mahallesi İmam Gazali Caddesi Sosyal Bilimler Lisesi yakınlarında meydana geldi. Eski sevgili Ö.K. tarafından zorla otomobile bindirilen E.Ü., İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen KADES butonuna basarak yardım istedi.

12 KİLOMETRELİK KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

KADES'e düşen ihbarın ardından hızla harekete geçen Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 06 DV 7771 plakalı araca 'dur' ihtarında bulundu. Polisin uyarısına aldırmayan ehliyetsiz sürücü Ö.K., polisten kaçmaya çalıştı. Kaçtığı sırada biri polis otosu olmak üzere 3 farklı araca çarparak hasar veren şüphelinin kullandığı araç, yaklaşık 12 kilometre süren kovalamaca sonucu Osmangazi Mahallesi'nde bir halı saha yakınında durduruldu. Aracını bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan Ö.K., polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Eski sevgilisi tarafından kaçırılan genç kız, KADES sayesinde kurtarıldı

ŞÜPHELİ KADES'E BASAN GENÇ KIZIN BURNUNU KIRDI

Eski sevgilisinin KADES'e bastığını fark eden şüphelinin darbetmesi sonucu burnu kırılan E.Ü. polis tarafından kurtarılarak, gelen ambulansla götürüldüğü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Soruşturma sürüyor.

Eski sevgilisi tarafından kaçırılan genç kız, KADES sayesinde kurtarıldı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı Kütahya Haberler

500

Yorumlar (12)

Arif55:

Su kizlarinda sevgili hobisi yapma aliskanligi hic bitmiyor.Erkek olsunda ne olursa olsun mantigindalar.Hatta evlenirken bile hic dusunmuyolar bu kim,nedir,nasil karakteri var falan.Eski sevgili,ondan daha onceki sevgili,yeni sevgili,gelecekteki sevgili falan bitmiyorda hic arzulari.Sonuc nedir!Sonuc su.Dayak,cinayet,kotu yola dusme....

28
4
yanıtYanıtla
Şimal:

19 yaşında sevgilisi oluyorsa o yolunu seçmiş demektir.

18
13
yanıtYanıtla
Mehtap:

İnşaallah büyük konuştuğunu bir gün yersin de o zaman anlarsın.

yanıt4
yanıt10
:

Umarın senin de 19 yaşında kızın vardır da aynı kaderi paylaşır. . .

yanıt3
yanıt10
Şimal e cevap:

19 yaşında biyolojik olarak sevme sevılme ihtiyacı oluşmuş olur insan yaratılışı böyledır Ama sen 19 yaşımda ben de boyle duygular oluşmadı dıyorsan o zamn sende bır problem var demektır. Bence bu sorunu psikoloğa gıderek çözmeye çalış danıştıgında da ilk sorun lütfen şöyle olsun ben neden sevgısızım ve de insan ilişkileri üzerıne sorun yaşamış birini gördüğümde neden kalbim sızlamıyor. İnşallah kalbindeki sevgisizliğe çözüm bulursun

yanıt9
yanıt5
KADERİNİ KENDİN ÇİZ:

Kadın ağır olmalı kendini tanımadığı bilmediği kişiye hemen teslim etmemeli (sigara alkol alan erkek havalı, arabası olan erkek havalı, sinirli maço olan sağdıkolur ) bırakacaksın bu işleri o olmazsa o o olmazsa o dersen böyleleri kaçınılmaz olur. önce kim dir öğreneceksin emin olacaksın ailene söyleyeceksin o kişi sevgilin değil evleneceğin tek kişi olacak. . .

26
2
yanıtYanıtla
bitmezler bunlar gibiler:

Evet kızların çoğu arabalara tav oluyor birde maço tiplere ayrıca ailelerinin de haberi olmuyor sevgililerini söylemedikleri sakladıkları için böyle magandaların da işine geliyor ne olursa olsun bir genç kız sevgilim diyeceği kişiyi mutlaka ailesine söylemeli araştırmalı hemen senli benli olmamalı çok tehlikeli işler bu işler kızlar için aile genç kızların güvencesidir jandarmasıdır şimdi böyle kaçırıp burnunu kıran evlensin evlenmesin kıza neler yapar kim bilir ? her yerdeler böyle kopuklar

yanıt4
yanıt1
Habibi:

Eee kız öldürülmemiş ki ne diye haber yapıyorsunuz

7
18
yanıtYanıtla
Hasim:

Zorla güzellik olmaz.

10
0
yanıtYanıtla
Alivel:

Su testisi su yolunda kırılır

yanıt8
yanıt4
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title