Haberler

Eşi tarafından boğularak öldürülmek istenen kadını polis kurtardı

Güncelleme:

Kütahya'da bir daireden gelen imdat çığlıkları sonucu olay yerine gelen polis ekiplerinin kapıyı açması sonucu eşini boğarak öldürmek isteyen adamı etkisiz hale getirdi.

Kütahya'da eşi tarafından boğularak öldürülmek istenen kadını polis ekipleri kurtardı.

KAPI AÇILINCA MUKAVEMET GÖSTEREN KOCA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, Meydan Mahallesi Behdioğlu Sokak'taki bir apartmanın dairesinden imdat çağlıkları geldiği ihbarı yapıldı. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler, kapıyı defalarca çalmasına rağmen kapı açılmadı. Bunun üzerine nöbetçi savcı da bilgilendirilerek olay yerine çilingir çağrıldı. Kapının açılmasıyla polise mukavemet gösteren kişi yere yatırılarak kelepçelendi.

Eşi tarafından boğularak öldürülmek istenen kadını polis kurtardı

"ANİDEN BOĞAZIMA SARILDI, HER GÜN BANA ŞİDDET UYGULUYOR"

Polis, odaya kilitlenen 36 yaşındaki 2 çocuk annesi Kübra Kavak'ı kurtararak tedavi için ambulansa götürdü. Kavak'ın yüzü ve boğazındaki şiddet izleri kameralara böyle yansıdı. Eşi M.H.K. (38) ile 16 yıllık evli olduğunu belirten Küba Kavak, "Eşim bana sürekli şiddet uyguluyor. Aniden boğazıma sarıldı. Sürekli alkol alıyor. Her gün bana şiddet uyguluyor" dedi.

KOCA GÖZALTINA ALINDI

Kübra Kavak, evlatları 8 yaşındaki Esma Nur, 10 yaşındaki Cemal Emir ile birlikte ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Esnaf olduğunu söyleyen koca M.H.K. gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Kavak Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

Gultepeli Bjk:

Dinimizde hersucun cesasivar ve kisas uygulamasi var bizdedeuygulansa nasilolur cocuklar kadinlar hayvanlar yaslilar kurtulur insanlik canlilar kurtulur

20
86
yanıtYanıtla
TURK:

ya kes sesini. . başımıza ne geldiyse zaten sizin şu din palavralarınız yüzünden geldi. . kocası kadını dövebilir. . mahkemede yarım insandır diye diye kadınları bu hallere düşürdünüz. . merak etmeyin, yeni nesil gümbür gümbür deist oluyo. .

yanıt15
yanıt37
teber:

dinden korktukları için böyleler. illa laik ölüp dindar gömülcekler. .

yanıt3
yanıt3
Karakiz:

Turk adi kullanan vatandaş,Deist dinsizliktir,yani ahmaklarin zekasi eksik doganin kicindn uydurdugu bir inanis deist,zavalli deisliler zavalliciklar hyvnciklar

yanıt4
yanıt6
Karakiz:

Yeni nesil gumbur gümbür Allah a şükür dindar oluyor,yeni nesli birak dunya muslumanlarla cogalsi ,haberin yok sanirm cahil turk

yanıt3
yanıt8
PESİMİST:

gültepeli bjk sana soruyorum, senin dininde sözünüzü dinlemeyen eşlerinizi dövün diye bi ayet var mı yok mu. . tabiki de var. mahkemede 1 erkek 2 kadına denktir cümlesi var mı yok mu. tabiki de var. bütün dinler sümer mitolojisidir ve artık yavaş yavaş çöküş dönemine geçmektedir. 2500 yılını görmez bu dinler. insanlar artık soru soruyorlar. cevabı olmayan sorular. BİAT devri sona ermiştir. şeyhlere dervişlere biz inanmayız, sizin gibi el pençe divan duran ortadoğulu cahiller inanır. .

yanıt7
yanıt4
TURK:

karakiz eğer gerçekten sen bi kadın olarak bunu yazmışsan önce kendinden utanmanı dilerim. . tabi utanacak yüzün varsa. . deistliği öp başına koy. . Tanrıya inanıyorum, ama kadını kul köle cariye yapan bi sisteme asla. . tabi sen hayatında bi kere bile kuran okumadığın için burda rahatça hakaret edebiliyorsun. . ama merak etme cariye pazarı kurulurda seni satarlarsa söz seni kurtarıp özgürlüğünü veririm. . çünkü ben İNSANIM. . sizin gibi değilim. .

yanıt3
yanıt2
VatandAş:

Olay anında hala savcıdan izin alınıyo.bu kanun nası değişmez yazıklar olsun

38
13
yanıtYanıtla
sdkj:

elini kolunu sallayan ben polisim die evine dalsın o zaman

yanıt24
yanıt17
anti SDKJ:

Her isteyen her istediğini boğsun o zaman senin algılama yeteneklerin bozulmuş bir baktır sen kendine.

yanıt0
yanıt2
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title