Haberler

İstanbul'da tehlikeli gerginlik! Camideki taciz iddiası Vali Yerlikaya'yı bile bölgeye getirdi

Güncelleme:

Esenyurt'ta bulunan camide çocuğa yönelik istismar bulunduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı. Şüpheliyi linç etmek isteyen öfkeli kalabalık ise polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da kalabalığı sakinleştirmek için bölgeye gitti.

Esenyurt'un Süleymaniye Mahallesi Ispartakule Caddesi'nde bulunan camide, bir kişinin küçük yaştaki bir çocuğu istismar ettiği iddiası üzerine, mahalleli cami önünde toplandı.

Esenyurt'ta bir çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen kişi yakalandı

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan zanlıyı cami önünde toplanan mahalleli linç etmek istedi.

Esenyurt'ta bir çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen kişi yakalandı

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da bölgeye gelerek vatandaşlarla görüştü. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bugün Esenyurt ilçemiz Süleymaniye Mahallesi'nde çocuğa yönelik tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli şahıs, kısa sürede güvenlik güçlerimizce yakalanmıştır. İnsanlık suçu olarak gördüğümüz bu eylemleri nefretle ve esefle kınıyoruz, lanetliyoruz." ifadelerine yer verildi. Açıklamada konuyla ilgili adli tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Süleymaniye Mahallesi Esenyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (20)

Barış Ataş:

cami de taciz şaşırdıkmı tabiki hayır

96
243
yanıtYanıtla
SMMM:

yabancı uyruklu olduğunu neden yazmadınız.

135
12
yanıtYanıtla
Haydar:

Ne idüğü belirsiz ahlak anlayışı sıfır eğitimsiz kültürsüz milyonlarca insanı sırf din kardeşi diye ülkemize doldurdular.Bunlar gönderilmezse başımıza daha çok iş açarlar.

121
16
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Haydar sen bu işleri bırak. Senin yorumlarını görüyorum. Saldırgan, agresif, kışkırtıcı çok itici, kin dolu bir insansın sen. Allah senin gibilerden bu milleti korusun.

yanıt7
yanıt18
Eğrioturdoğrukonuş:

Even din kardeşimiz. yıllardır haçlılar memleketi sömürüyor onlarda senin din kardeşin galiba

yanıt1
yanıt13
mehmet can:

bunun camiyle cemaatle ne ilgisi var. yapan kişi zaten yabancı uyruklu pisliğin teki. Hadi diyelim ki cemaatten birisi... Olmaz da hadi diyelim oldu bunun için bütün grubu mu hedef almak lazım? FIRSATÇILIK SADECE ESNAFLIKTA OLMAZ. Bak elinize fırsat geçti karalamak için

96
20
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Yabancı demiyor haberde nereliymiş?

yanıt1
yanıt6
Mesut Cetin:

İnsanlari dine ve islama düşman etmek için Ellerinden geleni yapıyorlar

59
42
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Kim ?

yanıt19
yanıt4
Haydar:

Dini kullanıp dindar gözükerek pis emellerini gerçekleştiren pislikler ayıklansın.Örtbas edilmesin en ağır şekilde cezalandırılsın.

yanıt30
yanıt4
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title