Haberler

"Emniyettenim" diyerek trafikte saldıran sürücü gözaltına alındı

Güncelleme:

İstanbul'da bir kişi, kendisine korna çaldığı için bir sürücüye saldırdı. Polislere "Ben emniyettenim" diyen kişinin emniyetle ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından "Gereği yapıldı" başlıklı paylaşımıyla kişinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

İstanbul'da M.D. isimli kişi kendisine korna çaldığı gerekçesiyle trafikte bir sürücüye saldırdı. Olaya müdahale eden polis memuruna "Ben emniyettenim' diyen M.D.'nin emniyetle ilgisinin olmadığı tespit edildi ve gözaltına alındı.

KORNAYA SİNİRLENİP ARACI YUMRUKLADI

Esentepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı'nda dün öğle saatlerinde iddiaya göre, otomobil sürücüsü, kendisine korna çalan cipin sürücüsüne tepki gösterdi. Otomobilden inen sürücü, cipe yumruk atmaya başladı. Önce motosiklet sürücüsü araya girdi. Ardından da olay yerine trafik polisi geldi.

CİPİN KAPUTUNA BASTI

Emniyet mensubu olduğunu söyleyen otomobil sürücüsü, aracını emniyete çektikten sonra cipin kaput bölümüne basarak cipin sürücüsüne tepki göstermeye devam etti. Trafik polisinin araya girmesiyle sürücü olay yerinden uzaklaştı. O anlar motosikletli sürücünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Görüntüleri izleyen polis, saldırıda bulunan M.D.'nin emniyetle bir ilişkisinin olmadığını belirledi. Gözaltına alınan M.D. hakkında adli işlem başlatıldı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sosyal medyada yer alan ve "İstanbul'da bir şahıs kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladı" başlıklı görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce görüntülere yönelik inceleme yapılmıştır. Söz konusu şahsın akan trafikte bir başka aracı durdurup sürücüsünün üzerine yürüdüğü ve taşkınlık çıkarmaya çalıştığı görülmüştür. Kendisini emniyet mensubu olduğunu iddia eden şahıs emniyet güçlerimize yakalanmıştır. M.D. adlı şahsın emniyet görevlisi değil sivil vatandaş olduğu tespit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

'Emniyettenim' diyerek trafikte saldıran sürücü gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Sosyal Medya İstanbul Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (18)

Export 86:

Trafik pilisi de süs görevi görmüş

95
1
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Artistlik yapmak için emniyeti kullanıyor çakal seni adamına denk gelirsen seni güzel bir sever

yanıt35
yanıt1
Baba Can:

Napsin emniyettenim diyor surulsun mu garibim ekmek parasi sanki sistem koruyacak

yanıt7
yanıt6
Snn Aksu:

Polisi görevden alıp yerine motorcuyu göreve getirmek lazım o daha çok hakediyor

73
1
yanıtYanıtla
Melek Ucakoglu:

polis müdahale edemiyor bu ülkede etti mi soruşturma yiyor malesef yoksa hakkını vermeli bilirlerdi ama ellerine bağlamışlar.

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Boyle hayvanlari sokaga bile salmamak lazim..bu arada trafic polisi ayri bir mal

72
1
yanıtYanıtla
oguz:

o trafık polisinin izlemesine ne demeli onada ceza verilmesi gerekmez mi

50
1
yanıtYanıtla
serkan turkoglu:

Ne yapıcaktı acaba yaşın kaç senin?

yanıt0
yanıt0
Cevap :

Polis olayı izlemekle meşgul bunun için mi maaş alıyor !

41
2
yanıtYanıtla
meto:

peki gerçekten emniyetten olsaydı noluyormuş..her şeyi yapma hakkına haiz mi oluyormuş..nerden tutsan fiyasko....

32
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title