Haberler

4 kişi bir olup 15 yaşındaki çocuğa saldırdılar! Önce direğe bağlayıp sonra kulağını kestiler

Güncelleme:

Zonguldak'ta 4 kişinin saldırısına uğrayan 15 yaşındaki çocuk, okul bahçesindeki kale direğine koli bandıyla bağlandı. Dövüldüğü anların videoya alındığını söyleyen küçük çocuğun kulağı kesildi. Çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu söyleyen aile, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kestaneci Mahallesi'nde 4 çocuk, okul bahçesinde Mumin Yasin Sarıkaya'yı (15) kale direğine bağlayarak darp etti. Kulağı kesilen Mumin Yasin Sarıkaya, ailesiyle birlikte şikayetçi olurken küçük çocuk dayak yedi anların videoya alındığını ve psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

4 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, geçen Çarşamba günü saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Kestaneci Mahallesi'nde bulunan Kestaneci İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde arkadaşıyla buluşmak üzere evinden çıkan Mumin Yasin Sarıkaya, yaşadıkları mahalleden tanıdığı K.D.(17), Y.C.T.(15) ve tanımadığı iki kişinin saldırısına uğradı.

KOLİ BANDIYLA DİREĞE BAĞLAYIP KULAĞINI KESTİLER

Koli bandıyla okul bahçesinde bulunan kale direğine bağlanan Sarıkaya, darp edildi. Kulağı kesilerek işkence edilen Sarıkaya, şüphelilerin bir süre sonra kendisini bırakmasıyla yaralı şekilde eve geldi. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Sarıkaya, tedavi altına alındı. Başına 4 ve kulağına 12 dikiş atılan Sarıkaya, tedavisinin ardından taburcu edildi. Mumin Yasin Sarıkaya, annesi Solmaz ve babası Savaş Sarıkaya ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri K.D. ve Y.C.T'yi gözaltına aldı. 2 çocuk ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

"BENİ DÖVÜP VİDEOYA ÇEKTİLER"

Mumin Yasin Sarıkaya, şüphelilerle daha önceye dayalı husumeti olmadığını belirterek, "Biz arkadaşımla okulun önüne giderken, bize mesaj attılar 'buluşalım' diye. Konuşmak için gittik. Orada bana vurdu sadece, arkadaşıma vurmadı. Ondan sonra bize aralarında husumet bulunan arkadaşımı çağırmamı söyledi. Ben de çağırdım. Onu da dövdüler. Beni okul sahasının önüne getirdiler. Direğe bağlayıp videoya çektiler. Yumruk attılar. Kulağım kesilmiş elinde galiba bıçak tarzı bir şey vardı. Ne olduğunu bilmiyorum. Ondan sonra beni bıraktılar. Eve geldim." diye konuştu.

"ÇOCUĞUMUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU"

Solmaz Sarıkaya oğlunu darp edenlerin cezalandırılmasını isteyerek, "Kale direğine koli bandıyla çocuğumu bağlayıp ve karşısına geçip video çekerek darp etmişler. Bundan keyif almışlar.Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Çocuğumun psikolojisi bozuldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak 3. Sayfa Güncel Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Can Yaman, Dubaili aileden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddetti

Can Yaman, Dubaili aileden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddetti

500

Yorumlar (16)

TC:

bu milletin böyle olmasından kimse şikayet edemez. siz izliyorsunuz mafya dizilerini. yapımcı bakıyo reytingler çok yüksek iyice şiddet içerikli diziler yapıyo. zamanında itler vadisi vardı, aptal halk perşembe akşamları dışarı çıkmazdı. cuma günü herkes racon kesmeye çalışırdı. tabiki gücü yettiğine. . böylesine aptal ve cahil bir milletiz biz. . salaklıkta hiçbir ülke bizimle yarışamaz

13
2
yanıtYanıtla
mafya babası:

konuşma lan herşeyi diziye bağlıyorsunuz denyo

yanıt1
yanıt4
LOLOLOL:

ahah adam üzerine alınmış tamda bahsettiğin tipten gelen bir yorum xD

yanıt0
yanıt0
Aliveli:

Nasıl bir hal aldık böyle

13
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Ülke 18 yılda ne hale geldi yazık

11
2
yanıtYanıtla
acaba:

bi bitin artık ya

yanıt0
yanıt4
bülent duman:

çocuklar allah nedir kitap nedir bilmiyorlar. İnsanlıktan çıkıyorlar sonuçlar iyi değil. anne çalışınca sonuş. bu evin direği yıkıldı çocular sahipsiz yetişiyor.

8
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Zonguldak iyice zıvanadan çıktı

8
1
yanıtYanıtla
Seren canj:

Tımaranede sıradan bir gün işte

yanıt5
yanıt0
SAMi:

Nede çok gündüzlemesi fırlaması arttı gitti memleketin

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title