Haberler

Kendisine doğru döner bıçağıyla koşan dayısını sokak ortasında bıçakladı! O anlar kamerada

Güncelleme:

Bursa'da Mert S. döner bıçağıyla kendisine doğru koşarak gelen ve aralarında husumet olduğu öğrenilen dayısı Kerem Yılmaz G.'yi sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı. Hayati tehlikesi bulunan dayı hastaneye kaldırılırken, kavga anı güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Dün merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Dumlupınar Sokak'ta aralarında husumet olduğu öğrenilen Kerem Yılmaz G. ile yeğeni Mert S. karşılaştı.

DAYISINI SIRTINDAN BIÇAKLADI

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekiler tarafları ayırmaya ve olay yerinden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra Kerem Yılmaz G. yeğeninin üzerine döner bıçağıyla koşmaya başladı. Buna öfkelenen Mert S. ise dayısı Kerem Yılmaz G'yi sırtından 2 bıçak darbesiyle yaraladı.

DURUMU AĞIR

Kerem Yılmaz G. kanlar içinde yere yığılırken, Mert S. koşarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kerem Yılmaz G'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAÇAN YEĞEN KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Mert S'yi Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yakalamak için güvenlik kameralarını izlemeye aldılar. Mert S'nin kaçış güzergahını tespit eden ekipler, kısa süre sonra şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

KAVGA ANI KAMERADA

Çevredeki güvenlik kameralarınca dayı ile yeğen arasındaki kavga anı anbean kaydedildi. Görüntülere; Kerem Yılmaz G.'nin yeğeni Mert S.'nin üzerine döner bıçağıyla koştuğu ve o sırada yeğen Mert S.'nin dayısını bıçakladığı anlar yansıdı. Bıçaklandıktan sonra üzerindeki montu çıkaran ve göğsünü tutan Kerem Yılmaz G. ile Mert S. arasında kavgayı çevredeki vatandaşların ayırmak istemesi de görüntülere yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kerem Yılmaz Dumlupınar Yıldırım kavga Haberler

500

Yorumlar (16)

ADAM:

Yeğeni neden tutuklamışlar adam üstüne döner bıçağıyla koşmuş oda kendini savunmuş bıçaklamasa büuyük ihtimalle kendi yoğun bakımda olacaktı nasıl bir adalaet anlayışı anlamadım biri savcıya elinde döner bıuçağıyla koşsa vururlar savcıda ceza almaz ama halka gelince durum farklı

10
1
yanıtYanıtla
ARİF:

GEÇEN SENE VUKUATLARDA ADANA ÖNDE BİTİRDİ, BU SENE BAYRAĞI BURSA ALDI HADİ BAKALIM BURSA KİM TUTAR SENİ

7
0
yanıtYanıtla
Milano:

Erkek gibi yumruk yumruğa kavga etmesini ögrenemedik eline bıçak alan silah alan aslan kesiliyor gidin Ruslardan biraz ders alın bu konuda

6
1
yanıtYanıtla
RİBELLA:

Bu ülkede en büyük sıkıntı suç işleyenlerin kısa sürede salıverilmesi

7
0
yanıtYanıtla
Birol:

akraba demek düsmanini uzakda arama demek.

7
0
yanıtYanıtla
Serhan:

kendine guvenemeyen insanlar silah biçak taşır adam dedigin kendine guvenir dayak yiyecegini bilse bile. .

4
1
yanıtYanıtla
eczacı:

mal ordusu

5
0
yanıtYanıtla
yuh:

ne biçim akraba la bunlar? madem bir yararınız yok. bari zarar vermeyin.

4
0
yanıtYanıtla
CENGO:

NEFSİ MÜDAFA DİYECEĞİM AMA BELDEN YUKARIDA SAPLAMIŞ DİYEMİYORUM KENDİSİ YAPMASA DAYISI YAPACAKMIŞ HER ZAMAN KENDİ CANIN ÖNDE GELİR YA DA YAPMAYIP TOPUKLARI YAĞLAYIP KAÇACAKTI

4
0
yanıtYanıtla
murat:

yine bursa

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title