Haberler

Cinnet getiren uyuşturucu bağımlısı, astsubay kuzenini bıçaklayıp belinden kaptığı silahla babasını öldürdü

Güncelleme:

Beyoğlu'nda cinnet getiren uyuşturucu bağımlısı kişi, kendisini tedavi olması için ikna etmeye gelen astsubay kuzenini göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Daha sonra astsubay kuzeninin belinden kaptığı silah ile de babasını öldürdü. Olay sonrası gelen polislere de direnen şahıs özel harekat polisinin operasyonu ile evden çıkarıldı.

İstanbul Beyoğlu'nda saat 19.00'da meydana gelen olayda, iddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olan Abdullah Ç.'yi ailesi tedavi olması için ikna etmeye çalıştı. Daha sonra baba Mesut Ç. askerden izine gelen astsubay yeğeni Mehmet Ç.'yi yardım için eve çağırdı.

Cinnet getiren uyuşturucu bağımlısı astsubay kuzenini bıçakladı, kuzeninin silahı ile babasını öldürdü

ASTSUBAY KUZENİNİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Eve gelen Mehmet Ç. de amcasının oğlu Abdullah Ç. ile konuşmaya başladı. Uzun süre ikna olmayan ve ailesini tersleyen Abdullah Ç. bir anda sinirlenerek cinnet getirdi. Bunun üzerine baba Mesut Ç. diğer odaya kaçarken astsubay Mehmet Ç. cinnet getiren kuzeni Abdullah Ç. ile salonda kaldı. Cinnet getiren Abdullah Ç. kaptığı bıçakla astsubay kuzeni Mehmet Ç.'yi salonda göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Cinnet getiren uyuşturucu bağımlısı astsubay kuzenini bıçakladı, kuzeninin silahı ile babasını öldürdü

SİLAHINI ALIP BABASINI ÖLDÜRDÜ

Kanlar içinde yere yığılan Mehmet Ç.'nin belinden silahı alan Abdullah Ç. evde sağa sola ateş etmeye başladı. Kurşunların isabet ettiği baba Mesut Ç. de olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinnet getiren uyuşturucu bağımlısı astsubay kuzenini bıçakladı, kuzeninin silahı ile babasını öldürdü

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İçeride sağa sola ateş eden Abdullah Ç. polis ekiplerine direnmeye devam etti. Bunun üzerine olay yerine gelen özel harekat polisleri yaptıkları operasyon ile Abdullah Ç.'yi etkisiz hale getirdi. Eve giren sağlık ekipleri baba Mesut Ç.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Ç. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Mehmet Ç. tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu Haberler

500

Yorumlar (5)

Murat Demir:

İçiçiyede ceza gelmesi lazım bu illet ülkemizin başına büyük bir Bella oldu ivedilikle ülkenin tüm giriş çıkışlarında güvenlik önlemleri 10 a katlanmalı baskınlar daha da çok artmalı sokak içicilerinin hepsi toplanmalı değiyse hergün 10 larca gencimiz bu şekilde kaybedecez

26
2
yanıtYanıtla
Onur Yiğit:

6 sene aynı sırada oturduğum arkadaşım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Beraber büyüdük çok sakin biri değildi ama böyle bir şey yapacak asla değildi. Kuzeni de arkadaşımdı en azından o iyileşir inşallah uyuşturucu kullananlar buna iyi baksın tertemiz insanı ne hâle getiriyor.

16
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkemizde hala uyusturucuyla ciddi ve caydirici bir sekilde mücadele edildigini iddia edenler bu haberleri okumuyormu?

12
3
yanıtYanıtla
Musti40 :

Puuuf bu ne ya, için karardı, Murat Demir haklı!

2
0
yanıtYanıtla
Tolga Şamcı:

Şimdi iç uyuşturucunu rahat rahat...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title