Haberler

Yer: İstanbul! Başıboş köpeğin kovaladığı çocuğa araba çarptı

Güncelleme:

İstanbul'da kendisini kovalayan başıboş köpekten kaçmak isteyen küçük çocuğa araba çarptı. Birkaç metre savrulan çocuğun hayati tehlikesi bulunmazken kaza anı çevredeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt'ta kendisini kovalayan köpekten kaçarken yola atlayan 9 yaşındaki çocuğa araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre ileriye fırlayan çocuğa çevredeki vatandaşlar yardımcı olarak sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Vücudunda ezikler ve yaralar oluşan çocuk olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Çocuğun hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Yer: İstanbul! Başıboş köpeğin kovaladığı çocuğa araba çarptı

KAZA ANI KAMERADA

Yaşanan kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, çocuğun bir köpek tarafından kovalandığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise çocuğun yola atladığı sırada aracın çarpması ve metrelerce öteye fırlaması yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ekolojixx a:

Yıldız Tknik Üniversites Kampüsü İçinde 500 denfazla Başıboş köpekler Esenler ve Gün gören belediyeleri tarafındanbırakılmış insanlara saldırıyorlar her gün korku yaşanıyor belediyeler işin kolayına kaçıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Halit:

katil köpeklere dur diyelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title