Haberler

Evlilik dışı hamile kalan genç kadın, ilaç içerek bebeğini düşürdü! Ölmediğini anlayınca da kendi elleriyle boğdu

Güncelleme:

Bağcılar'da iddiaya göre evlilik dışı hamile kalan Merve Cemiloğlu, ilaç içerek 6 aylık bebeğini düşürmeye çalıştı. İlaçların etkisiyle doğum yapan genç kadın, bebeğinin yaşadığını fark edince elleriyle boğarak öldürdü. Dehşet veren olay sonrası bebeğini poşete koyup evinin yakınlarında saklayan kadın, ailesinin durumu fark etmesiyle yakalandı. Ailesinin ihbarıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen kadın, doğuma bağlı geçirdiği komplikasyonlar sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde 13 Eylül tarihinde yaşanan olayda iddiaya göre; 23 yaşındaki Merve Cemiloğlu, evlilik dışı ilişkisinden 6 aylık hamile olduğu sırada, bebeğini düşürmek için ilaç kullandı.

BEBEĞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ, POŞETE KOYUP SAKLADI

İlacın etkisiyle, evinde kendi imkanlarıyla doğum yapan Cemiloğlu, yaşadığını fark ettiği bebeğini elleriyle boğarak öldürdü. Daha sonra bebeği bir poşete koyarak evinin çevresindeki boş bir alana sakladı.

Bağcılar'da yeni doğan bebeğini elleriyle boğan kadın hayatını kaybetti

KADININ AİLESİ FARK EDİP ŞİKAYETTE BULUNDU

Bir süre sonra durumu fark eden ailesi, Merve Cemiloğlu'nu polise ihbar etti. Boğaz ağrısı şikayetiyle Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Cemiloğlu, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DOĞUMUN ARDINDAN ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Geçen Pazar günü, kaldığı cezaevinde rahatsızlanan Cemiloğlu, doğuma bağlı olarak geçirdiği komplikasyonlar sonucu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından dün gece, defnedilmek üzere memleketi Batman'a gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar Haberler

500

Yorumlar (1)

Vatandaş :

İlahi adalet gecikmemiş bu sefer.

29
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title