Haberler

Aşiret düğününde gelinle damada 1,5 milyon liralık takı ve para takıldı

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Diri aşiretine mensup iş insanı Habip Öner'in oğlu İshak Öner, Ertoşi aşiretinden Evin Parım ile dünyaevine girdi. Yaklaşık 3 bin davetlinin katıldığı düğünde, gelin ve damada 1,5 milyon liralık takı ve para takıldı.

Yüksekova'da yaşayan Diri aşiretine mensup iş insanı Habip Öner'in emlakçı oğlu İshak Öner ile Van'da yaşayan Ertoşi aşiretinin bir kolu Alan aşiretinden Fazıl Parım'ın kızı Evin Parım, dünyaevine girdi.

Aşiret düğününde gelinle damada 1,5 milyon liralık takı ve para

FARKLI ÜLKELERDEN 3 BİN KİŞİ KATILDI

Düğüne İran, Irak ve Türkiye'nin çeşitli kentlerinden yaklaşık 3 bin kişi katılırken, davetliler için 50 küçükbaş kesilerek kavurma, pirinç pilavı ve cacık ikramında bulunuldu.

Aşiret düğününde gelinle damada 1,5 milyon liralık takı ve para

1,5 MİLYON LİRALIK TAKI TAKILDI

Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halayların çekildiği düğünde gelinle damada 1,5 milyon liralık takı ve para takıldı. Damadın babası Habip Öner, düğünlerine katılan davetlilere teşekkür etti.

Aşiret düğününde gelinle damada 1,5 milyon liralık takı ve para

Aşiret düğününde gelinle damada 1,5 milyon liralık takı ve para

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Yüksekova Hakkari Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (1)

haksız mıyım:

niye aşiretlerde ırgatlık yapan insanın düğününde toplanan para haber olmuyor? aşiret de bile lanet sömürü var. liderine teki tak, vekil falan yap garibanından kimsenin haberi olmasın. ohh ne ala. sen aptal olursan...

16
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title