Haberler

Ayakkabısız sürücü, arka lastikleri olmayan otomobille trafiğe çıkınca yakayı ele verdi

Güncelleme:

Antalya'da dün gece korku dolu anlar yaşandı. Trafikte arka lastikleri olmayan otomobilin seyrettiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede yakalanan şahıs, kendisini ''Biraz sürmeye başladım, ondan sonra oldu'' diyerek savunmaya çalıştı.

Antalya Kepez ilçesi Gazi Bulvarı Demokrasi Kavşağı'nda, arka lastikleri olmayan bir otomobilin trafikte seyrettiği fark edildi.07 NLH 33 plakalı otomobilin arka lastikleri olmadan jant üzerinde seyrettiğini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Şahıs kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Ayağında ayakkabı olmadığı görülen şahsın kendisini savunmaya çalıştığı sözlere ise bir anlam verilemedi.

AYAĞINA AYAKKABI GİYMEMİŞ

Vatandaşların arka lastikleri olmadan jant üzerine ilerleyen bir otomobil gördüklerine dair ihbar yapmaları üzerine; güzergahta tedbir alan ekipler, otomobili Gazi Bulvarı Yeni Hal Kavşağı'nda durdurdu. Sürücü Rıdvan U. (28) gözaltına alındı. Otomobil, yapılan aramanın ardından çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Ayakkabı giymediği görülen şüpheli Rıdvan U, gazetecilerin "Neden, lastikler olmadan gidiyordunuz?" sorusunu, "Lastikçi tamir etmemişti, ben de biraz sürmeye başladım. Ondan sonra oldu." diye yanıtladı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Gazi Bulvarı Antalya Kepez Haberler

500

Yorumlar (5)

Muzzy:

Polis ne guzel demis, hadi gec bakalim anlatirsin karakolda :))

16
1
yanıtYanıtla
EL MÜCAHİDÜL FİLLAH(ALLAH CC.YOLUNUN FEDAİSİ:

E ADIM ATACAĞIZ DEĞİL Mİ TÜRKİYEM?AL SANA ADAM GİBİ ANAD!DEĞİL Mİ TÜRKİYEM?BU ADAM GİBİ ADAM DAHA BULUNMAZ!BU ADAMIN SAYESİNDE UYGARLIK SEVİYESİNİ GEÇİP TAŞ DEVRİN

7
4
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Bu kişinin psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Kontrol altında tutulması gerekir.

3
0
yanıtYanıtla
olay çok farklı olayın öncesi ve sonrası var:

son durum ne bu arada

3
0
yanıtYanıtla
zavadak:

zavanadak cikmis yola ne var bunda buda fenomen olmak istemis

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title