Haberler

Antalya'da inişe geçen yolcu uçağına yıldırım isabet etti! Korku dolu anları yolcular kaydetti

Güncelleme:

İstanbul-Antalya uçağında iniş esnasında uçağın kanat bölümüne yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar oluşmazken, yolcular panik anlarını cep telefonuyla kaydetti.

İstanbul - Antalya seferi yapan Anadolujet firmasına ait yolcu uçağına, Antalya'ya iniş yapacağı sırada yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar oluşmazken, yıldırımın uçağa isabet etme anı bir yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Antalya'da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında

HAVALİMANI, YOLCU TRAFİĞİNE AÇIK

Antalya Havalimanı'nda hava yolu trafiğin açık olduğu, gerekli tedbirlerin alındığı, uçak iniş ve kalkışlarının devam ettiği öğrenildi. Öte yandan "Turuncu kod" uyarısının verildiği Antalya'da gök gürültülü sağanak ve şiddetli fırtına etkili olmaya devam ediyor. An itibarıyla en yüksek rüzgar hızı Kemer ilçesi Sığlık Feneri'nde 153, Konyaaltı Yeni Liman'da 100, Muratpaşa'da ise 95 km/saate ulaştı.

Antalya'da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında

ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA ETKİLİ OLUYOR

Son 24 saatte metrekare Döşemealtı ilçesi Nebiler Mahallesi'nde 94, Dağbeli'nde 69, Akdeniz Üniversitesi 33 ve Muratpaşa'da 22 kilogram olarak kaydedildi.Fırtına ve kuvvetli yağışın bu gece yarısından sonra etkisini kaybetmesi beklenirken, yarın Antalya'nın doğu ilçelerinde yer yer etkili olacağı tahmin ediliyor.

Antalya'da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title