Haberler

Teleferik kazasında ölen kişinin avukat Memiş Enes Gümüş olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında hayatını kaybeden kişinin Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki avukat Memiş Enes Gümüş olduğu belirlendi. Kazada, Gümüş'ün eşi ve çocukları da yaralandı.

Antalya'da dün meydana gelen teleferik kazasında ölen kişinin Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan avukat Memiş Enes Gümüş (54) olduğu ortaya çıktı.

8 KİŞİ METRELERCE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Tünektepe Teleferik Tesisi'nde, teleferik hattını tutan demir direklerden biri dün saat 18.00 sıralarında yerinden koparak kabinlerden birine çarptı. 8 kişinin de içinde bulunduğu kabinin tabanı, çarpmanın etkisiyle kırıldı. Kabinin kopması sonucu 8 kişi metrelerce yüksekten düştü.

Teleferik kazasında ölen kişinin avukat Memiş Enes Gümüş olduğu ortaya çıktı

KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, Söke'nin Bağarası Mahallesi'nde oturan avukat Memiş Enes Gümüş (54) hayatını kaybetti. Aynı kazada, Gümüş'ün Bağarası Hürriyet Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan eşi Kezban Gümüş ile çocukları Lütfullah (17) ve Fatih Gümüş'ün de (14) yaralandığı öğrenildi.

Teleferik kazasında ölen kişinin avukat Memiş Enes Gümüş olduğu ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Gümüş Aydın Antalya Ölüm Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

sade vatandaş:

teleferik direkleri iki parça bunlar muhtemelen oraya helikopterlerle getirilip vidalarla bir birine bağlanmış direklerin görünüşü zayıf kürdan gibi kabloların yükün yarattığı gerilimden bu yıkılan direğin bağlantı noktasındaki vidalar titreşimden gevşeyip koptu bakımı tam anlamıyla yapılsa bu olay olmazdı

108
30
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Bilmediğiniz bir konu var mı ?

yanıt84
yanıt48
Nuri Aga:

Ağır bakımları yapılmış diyolaaaa yeğeeen

yanıt15
yanıt13
sade vatandaş:

sinan on yaşından beri elektirik mekanik işleriyle amatörce uğraşıyorum 1975 de çocukken evin elektirik tesisatını yaptım 1990 da tüp dağıtımı yaptığım 200 lük kamyonete elektirikliel freni yaptım bu el freni araçtan inince otomatik kilitleniyordu bir çocuk araca binse bile ne kontağı ne el frenini açabiliyord şimdi bu güvenlik sistemi hangi son model araçta var ?

yanıt71
yanıt24
Nuri Aga:

Sade vatandaş sana brav diyorum ve seni alkışlıyorum

yanıt33
yanıt11
sade vatandaş:

ben boş konuşuyorum diyenler o zaman o direk takdiri ilahiden koptu devrildi

yanıt26
yanıt6
Köfteci Jardel:

Bu ülkede enflasyondan etkilenmeyen tek şey insan hayatı.

108
20
yanıtYanıtla
Fatih Sultan:

O daha çok etkilendi. Enflasyon artıkça insana verşlen değer azaldı

yanıt1
yanıt0
Can null:

Okadar ağırlığı çekermiş hiç yaa 185 kişi ayrıca teleferikler de ağıt HİÇMİ BEYİN YOK ACABA yapanda yada işletende para için full doldurursan olacağı bu

29
2
yanıtYanıtla
Mengele:

Türkiyede hic telefrige binilirmi kardesim tesisatci bakim yaparsa telleri kim kontrol ediyor kabinin alti nasil kopar 404 ile yapismis rezalet tuv yok pardon tuv arac kontrolundeki tuv degil gpvenlik uzmanlari vardir bunlar makine mühendisi özel egitimli tuv plaketi yetkilisi varmi bunlar yok onun icin binmeyin intihar etmek isterseniz bin devam et

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title