Haberler

Yatalak annesi ölü, kendisi kanlar içinde bulunmuştu! İtirafı kan dondurdu: Onu huzura erdirdim

Güncelleme:

Adana'da bir evde yatalak yaşlı kadın ölü, oğlu ise bilekleri kesilmiş halde yaralı olarak bulunmuştu. Tedavisi tamamlanan oğul Şeref Güngör, annesini öldürdüğünü itiraf etti. Tutuklanan Güngör, "Eşim ve çocuklarım rahatsız olunca anneme başka bir evde bakmaya başladım. Annem sürekli 'Ben ölmek istiyorum. Yaşadıklarımın sebebi sensin' diyordu. Dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim" dedi.

13 Ağustos günü saat 08.30 sıralarında Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın zemin katında emekli Şeref Güngör (58), bir süre önce yatalak hasta olan annesi Neriman Güngör'ün (80) bakımını üstlendi. Olay günü sabah saatlerinde Güngör'ün üst kat komşusu, eve inerek kapıyı çaldı ancak Şeref Güngör, açmayarak polis ve sağlık ekiplerini çağırmasını söyledi.

ANNE ÖLÜ, OĞLU YARALI BULUNDU

Komşunun ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İçeri giren ekipler, Neriman Güngör'ü salondaki yatağında hareketsiz yatarken, oğlu Şeref Güngör'ü ise banyoda bilekleri kesilmiş halde kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Neriman Güngör'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı Şeref Güngör ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Annesini yastıkla boğarak öldürüp intihara kalkışan evladın sözleri kan dondurdu: Onu huzura erdirdim

"ONU HUZURA ERDİRDİM"

Tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınan Güngör, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Sorguya alınan Güngör, Alzheimer hastası annesini yastıkla boğduktan sonra intihara kalkıştığını itiraf etti. Güngör, ifadesinde, "Eşim ve çocuklarım rahatsız olunca annemi başka bir eve götürüp, bakmaya başladım. Annem sürekli, 'Ben ölmek istiyorum. Yaşadıklarımın sebebi sensin' diyordu. Olaydan birkaç gün önce de 'Eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin. Annem 'sen eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin, biz burada yanıyoruz' dedi. O günden sonra iyice bunalıma girdim. Ben de, 'Sen kimseyi sevmiyorsun. Ben de kimseyi sevmiyorum' dedim. Annem dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim" dedi.

Annesini yastıkla boğarak öldürüp intihara kalkışan evladın sözleri kan dondurdu: Onu huzura erdirdim

TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

Öte yandan Güngör'ün bipolar kişilik bozukluğu tedavisi gördüğü, antideprasan ilaç kullandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şeref Güngör, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Mahkum Fatih Adana Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (7)

seyfullah aydın:

adam bu dünyada herkesin altından kalkamayacağı çok büyük bir imtihandan geçmiş böyle zamanda bize söz düşmez hüküm allahındır

135
11
yanıtYanıtla
Ferdi Kurban:

Allah sabır versin. bu amcamız içinde bulunduğu bu acı durumdan bir çıkış yolu aramış. psikolojik olarak çok yıpranmış, bakıma muhtaç hastaya bakmak tek kişinin başarabileceği bir iş değil. Allah günahlarını affetsin.

106
13
yanıtYanıtla
Ahmet kocabıçak:

çok büyük bir hata yapmış affedilir gibi değil seni dünyaya getiren anne ne nasıl kıyarsın

55
11
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Kimin ne çektiğini kimse bilemez o yüzden yorum yok diyorum.

58
3
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Eğer adamın söyledikleri doğru ise çok zor bir durum Allah'ım kimseyi böyle bir imtahana tabi tutma. Adamın ailesi ve çocukları huzura ermiştir artık. Ne ekersen onu biçersin belki rahmetli olanda ektiğini biçti. Allah bilir.

50
6
yanıtYanıtla
Kemal gulec:

Sözünbittği yer burası.

44
2
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

aynı hastalıktan babamı kaybedeli 2 ay oldu, hastayada bakanada öyle zor bir hastalıkki anlatamam, Rabbim şifa versin çok zor çook

41
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title