Haberler

Annesini ve evi benzin döküp yaktı! Mahalleliye de "İkini de yaktım, hadi gidin kurtarın" dedi

Güncelleme:

Edirne'de cinnet geçiren bir genç, aynı evde yaşadığı annesinin üzerine benzin döküp yaktı. Evi de ateşe veren şahıs, daha sonra mahalle sakinlerine "Annemi de evi de yaktım, hadi gidin de kurtarın" dedi. Ağır yaralanan kadının hastanede tedavisi sürüyor.

Edirne'de kısa süre önce eşinden boşanan Ü.D. isimli şahıs, bir süredir annesi ile birlikte yaşadıkları evi içinde annesi ile birlikte ateşe verdi. Şahıs motosikletinden bidonla aldığı benzini annesinin üzerine döktükten sonra annesini evle birlikte yaktı. Mahalle sakinleri şahsın aynı zamanda annesine sürekli şiddet uyguladığını da belirttiler.

"İKİSİNİ DE YAKTIM, HADİ GİDİN KURTARIN"

Şahıs motosikletinden aldığı benzini annesinin üzerine ve eve döküp yaktıktan sonra, evden ayakkabısız bir şekilde çıkıp mahalle sakinlerine "Annemi de evi de yaktım, hadi gidin de kurtarın" dediği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Annesini ve evi benzin döküp yaktı

AĞIR YARALANAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından olayda yanarak ağır yaralanan anne S.B. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkan yangın söndürüldü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri annesini evle beraber ateşe veren A.D. isimli şahsı yakalamak çalışma başlattı.

Annesini ve evi benzin döküp yaktı

"DURUMU ÇOK KÖTÜYDÜ"

Kadını yanıklar içinde gördüğünü ifade eden Rozerin Kalkan çok korktuğunu belirterek, "Tesadüfen kardeşim cama çıktığında yangın olduğunu gördü. Yangın sırasında biz evdeydik doğalgaz ve elektrikler kesildi bizde etkilenebilirdik. Ekipler geldikten sonra kadını bahçede yanmış bir şekilde gördük. Nefes bile almakta zorlanıyordu. Durumu çok kötüydü" dedi.

Annesini ve evi benzin döküp yaktı

"ANNESİNİ BENZİNLE YAKMIŞ"

Vatandaşlardan Berrin Erdem ise kadının oğlunun annesini benzinle yaktığını ve çok kötü yanıklar içinde hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Annesini ve evi benzin döküp yaktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma İtfaiye Edirne Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title