Haberler

Alanya'da zincirleme kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin, iki araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası D-400 kara yolu adeta savaş alanına döndü. Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Oğuzhan Yılmaz yönetimindeki otomobil, Hacet Mahallesi D-400 kara yolunda önce refüje, ardından karşı şeritte seyir halindeki H.Ç'nin kullandığı otomobil ile B.S'nin idaresindeki hafif ticari araca çarptı. Kazada sürücüler Yılmaz ve H.Ç. ile otomobillerde bulunan Buse K., T.Ç. ve M.Ç. yaralandı.

Antalya Alanya'da zincirleme kaza: 2 ölü, 3 yaralı

2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 22 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz ve 19 yaşındaki Buse K., müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Antalya Alanya'da zincirleme kaza: 2 ölü, 3 yaralı

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Oğuzhan Yılmaz yönetimindeki otomobilin refüje çarptıktan sonra, karşı şeride geçerek diğer iki araca çarpması yer alıyor.

Antalya Alanya'da zincirleme kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Antalya Alanya Acil Durum Trafik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title