Haberler

Polis memurunun canına kasteden magandalar, ters kelepçe ile paketlendi

Güncelleme:

Aksaray'da denetim yapan ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve bu esnada polis memuruna çarparak yaralanmasına sebep olan 5 şüpheli, 20 dakikalık kovalamaca sonucu yakalanıp ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı.

Aksaray'da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonucu yolda sıkıştırılarak durdurulurken, polis memurlarının araca yaklaştığı esnada tekrar gaza basarak kaçmak isterken polis memuruna çarptı. Parmağı ve kolu kırılan polis memuru hastanede tedavi altına alınırken araç içinde uyuşturucu maddeyle yakalanan 5 şüpheli gözaltına alındı.

Aksaray'da Polis Memuruna Çarpan Şüpheliler Gözaltına Alındı

20 DAKİKALIK KOVALAMACA

Gece yarısı Aksaray - Adana Karayolu üzerinde yaşanan olayda uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde şüpheli şahıslar üzerinde fiziksel takip yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri organize sanayi girişinde 68 KF 575 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayarak gaza basan sürücü ve polis arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık 20 dakika süren kovalamaca sonucu otomobil karayolunda sıkıştırılarak durduruldu. Araçtan inen polis memurları şüpheli araca yaklaştığı esnada tekrar kaçmak için gaza basan sürücü önce Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli polis memuru Emre Kurt'a sonrada sivil polis otosuna çarptı.

Aksaray'da Polis Memuruna Çarpan Şüpheliler Gözaltına Alındı

TERS KELEPÇE İLE GÖZALTINA ALINDILAR

Diğer polis aracının önünü kesmesiyle kaçması engellenen sürücü V.D. ve araçta bulunan T.D., İ.A., M.B. ve T.G. olmak üzere 5 kişi yakalandı. Yere yatırılan şüpheliler ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı. Yaralanan polis memuruna ilk müdahale mesai arkadaşları tarafından olay yerinde yapıldı.

Aksaray'da Polis Memuruna Çarpan Şüpheliler Gözaltına Alındı

PARMAĞI VE KOLU KIRILDI

Ambulans beklenmeksizin polis otosuna bindirilen yaralı polis memuru Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan polis memurunun parmak ve kolunun kırıldığı öğrenildi. Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Güvenlik Hastane Uyuşturucu Soruşturma Gözaltı Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek? Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli? Basel- Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı! Havalimanında ne oldu? Bomba ihbarı gerçek mi? Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! Manisa'da ne oldu? Olay ne? OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2024 ll Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da okul servis ücretleri ne kadar? ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? SABİHA GÖKÇEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL || Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi?
İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var

İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var

500

Yorumlar (9)

Buda geçer:

Cezalar arttırılsın,polis memurunun neresi kırıldıysa buna sebep olan kişinin de o kemikleri kırılmalı,hem devlete hem de polis memuruna para cezası ödeyip hapse atılmalı,her ay da o polis memurunun elini öpüp özür dilemeli,bide böyle deneyelim.yasaları değiştirelim azıcık.belki düzeliriz o zaman.

155
5
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kolunu bacağını kırmadan savcının karşısına dikmeseydiniz bu ahlaksız yarmaları ..

60
8
yanıtYanıtla
Senol Sen:

Cezalar arttırılsın cezaevinde mahkumlar çalıştırılsın çiftçiye gübre, ağaçlandırma, çocuklara oyuncak fabrika kurulup ucuza hammadde üretsinler tabi cüzzi miktarda para verilmek suretiyle.

68
0
yanıtYanıtla
aristoteles:

Polsisimize Askerimize kim canına malına kasdettiyse cezasını misliyle bulmalı kolunu vacagını hışır etmeden bırakılmamalı

49
10
yanıtYanıtla
masteng aston:

Kardesim bu kime yapilirsa yapilsun cezasi buyuk olmali.polisi askeri degil sadece siddet yaralama vatandasa yapilinca serbestlik kalkmali.

yanıt29
yanıt0
Niko Petrakis:

Şimdi bunları büyük ihtimal serbest bıraktın daha özgüvenli olacaklar devlet bile bişey yapamıyor bana diyecekler daha çok saldıracaklar millete nasıl olsa biliyorlar ceza almıyacaklarını gerekli kanunun getirilip ülkenin nüfusu 50 milyonun altına inmesi gerekiyor anladınız durumu

48
3
yanıtYanıtla
Adalet :

Lütfen artık adaletin sadece kelimeden ibaret kalmasın cezalar arttırılsın özellikle iyi hal di pişmanım dı gibi hafifletici unsurlar kaldırılıp daha ağır cezalar gelmeli toplumun kanayan yarası suçluyu koruyan suçsuzu ağlatan ceza sistemi değişmeli

30
1
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Aksaray Akpartinin kalesidir milliyetçi muhafazakar bir şehirdir hayret doğrusu

16
15
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Bunların yüzünü niye göstermiyorsunuz kimdir nedir görelim bizde değil mi

26
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title