Haberler

Afyonkarahisar'da 2 Kız Kardeşin Cinayet Zanlısı Ağabey Çıktı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürmüş halde bulunan kız kardeşler Aysel Şahin (20) ve Hatice Şahin'i, ağabeyleri Bayram Şahin öldürdüğünü itiraf etti.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürmüş halde bulunan kız kardeşler Aysel Şahin (20) ve Hatice Şahin'i (16), ağabeyleri Bayram Şahin (21) öldürdüğünü itiraf etti. Otopside Aysel Şahin'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Dinar'a bağlı Çayüstü köyü merkezine yaklaşık bir kilometre mesafedeki evde, dün öğle saatlerinde Aysel ve Hatice Şahin kardeşleri, silahla vurulmuş halde bulan yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kardeşlerin yaşamlarını yitirdiklerini belirledi. Jandarmanın yaptığı incelemede de 2 kardeşin başlarından vurularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Kız kardeşlerin cansız bedenleri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma köye giriş ve çıkışları kapattı. Ardından da mahkemeden alınan arama kararı ile Cumhuriyet Savcısı gözetiminde köydeki evlerde arama yaptı.

AĞABEY İTİRAF ETTİ

Jandarma olayın ardından anne baba ile 4 kardeşi ifadeye aldı. Kardeşlerin en büyüğü olan Bayram Şahin ise gözaltına alındı. Şahin, sorgusunda kardeşlerini öldürdüğünü itiraf etti. Bayram Şahin'in ifadesi doğrultusunda çifte cinayette kullanılan tabanca olay yerine yaklaşık 700 metre mesafede toprağa gömülü olarak bulundu.

5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ANLAŞILDI

Öte yandan Aysel ve Hatice Şahin kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Dinar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yapılan otopside Aysel Şahin'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Cenazelerin buradaki işlemlerin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayram Şahin Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (44)

SERO:

ALLAHIM BİR HABERDE ÇOCUĞUN DA ABİSİNDEN OLDUĞU VE 2015 TEN BERİ KIZLARI İSTİSMAR ETTİĞİ YAZIYOR. AKLIM BAŞIMDAN GİTTİ. ABİ 21 KIZ KARDEŞLERİ 20 VE 16 YAŞLARINDA. . ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN. . .

29
0
yanıtYanıtla
es:

tv dekı cukur ve eskıya dunyaya hukumdar olmaz dızileri kaldırılmalı halkın pisikolojisi bozuluyor kasti böyle şıddet dızılerı yapılıyor . . . . . kurtlar vadi bile bunlardan ıyıydi. . . . . . amaçları türk halkını şıddete yönlerdırmek ıstiyorlar eski aile neşe veren diziler azaltıldı

16
0
yanıtYanıtla
Kadın:

Allahım bu imtahanla kimseyi sınav etmesin toplum baskısının dogurdugu sebeptir bu olaylar hamile bırakıp kaçanda ayrı bir aşşaglık bir ailenin cehalet ten yok oluşunun örnegi çok yazık

15
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Abi hamile bırakmış olabilir. Umarım bunun için de dna testi yapılmıştır

yanıt3
yanıt1
gerçekten yazık yaaaaa:

kızı hamile bırakan şerefsiz arkasında durup evlense namus meselesi olmazmış

14
0
yanıtYanıtla
Ali:

Fox da babam bana karışamaz filmi izlemiştir kız sonrası malum.. bu tv kanalı kapatılmalı..

2
11
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Her kanal yandaş olmalı

yanıt0
yanıt1
Ali:

Peki fox kimin yandaş kanali?bilen biri cevaplasin lutfen

yanıt1
yanıt3
canice:

böylelerini asmak sart , :( cok yazık sen kimsinki be aklı sıra öldürüyorsun pis adi katil :(

10
1
yanıtYanıtla
ssjjsj:

2 can daha solup gitti

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title