Haberler

Acil tıp teknisyeninin sütannelik yaptığı Nisa bebeğin beyin ölümü gerçekleşti

Güncelleme:

Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş halde bulunan ve acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütannelik yaptığı 3 aylık Nisa bebeğin beyin ölümü gerçekleşti. Öte yandan Nisa bebeği terk eden ve gözaltına alınan biyolojik anne Ebru S., ifadesinde "Pişmanım. Biri sahiplensin diye bırakmıştım" dedi.

29 Mart günü Pendik'te sokağa bırakılan 3 aylık bebeği, gelen ihbar üzerine ekipler buldu. Acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütannelik yaptığı 3 aylık bebek, hemen hastaneye kaldırıldı.

Acil tıp teknisyeninin sütannelik yaptığı Nisa bebeğin beyin ölümü gerçekleşti

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye giden Nisa Mihriban bebeğin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre Nisa bebeğin bugün beyin ölümü gerçekleşti.

Acil tıp teknisyeninin sütannelik yaptığı Nisa bebeğin beyin ölümü gerçekleşti

GÖZALTINDA

Öte yandan bebeği sokağa bırakan 20 yaşındaki biyolojik anne Ebru S., gözaltına alındı. Biyolojik anne, Nisa'yı terk ettikten sonra M.D. isimli arkadaşıyla buluştuğunu ve bu kişiyle kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Acil tıp teknisyeninin sütannelik yaptığı Nisa bebeğin beyin ölümü gerçekleşti

"KEŞKE DEVLETE SIĞINSAYDIM"

Ebru S.'nin ilk ifadesinde "Benim hamile kaldığımdan ailemin haberi yoktur. Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım. Öldürme kastım yoktur tamamen zorda kaldığım için bıraktım" dediği kaydedildi.

Şüpheli anne Ebru S.'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (32)

Ekomini Caliskan:

Alooo bu çocuk sağlıklı bir şekilde çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi ? İki gün sonra beyin ölümü gerçekleşti... Peki ama neden..? Yeremi düşürüldü,darpmı edildi,yediği yemektenmi zehirlendi... Çocuğu teslim alan kurum... Açıklama yapın

214
7
yanıtYanıtla
Doğuş:

Keşke devletin ücretsiz kreşleride olsa zorda kalan anneler bebeği bırakıp işine gitse. Kusurlu anne değil onu buna itendir

67
106
yanıtYanıtla
ali can:

bebeği bırakıp fuğuşa gitmek kusur değil canilik karaktersizliktir

yanıt101
yanıt3
Doğuş:

Alican Olaya sadece buradan bakmayın çocuklarını içeriye kilitleyip işe gidenler var. Çocuklar Allah'a emanet

yanıt5
yanıt8
Kalbinden Öperim:

Ya bu bebek bulunduğunda sağlık kontrolünden geçti, hiçbir sağlık sorunu yoktu. Taburcu edilip kuruma teslim edildi. Ne oldu da birden sağlık durumu kötüye gidip yoğun bakıma kaldırıldı? Şimdi de beyin ölümü gerçekleşmiş. Neden yani?

153
1
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

İdam edilsin dünyaya tek gram faydası olmayan bu insan!!!

111
25
yanıtYanıtla
Musa Kitapci:

Gittiğin yerde daha mutlu olacaksın cennette mutlu ol küçük melek

112
9
yanıtYanıtla
Hakan :

Ben insanların kendi yaptıkları bebeğe bakacak kadar parasız olacağını sanmıyorum. Olsa olsa bunu yapacak kadar akılları ve vicdanları yok.

116
5
yanıtYanıtla
Serdar Geçim:

Acaba o Anne çocuğu iyi ellere düşsün diyemi bıraktı oraya? Olamaz mı? Anne gün bulup gün yiyor, beslenmesi kifayetsiz: Ölmek için fazla, yaşamak insanca yaşamak için çok az? Keşke bir kurum olsaydı bu vehametlerde ve kadında haberdar olabilseydi…

yanıt0
yanıt0
Geççek:

Böyle bir şey yapılır mı . Allah bu millete akıl versin. Bi hastaneye bi çocuk esirgemeye götür bırak. Bu ne vicdansızlıktır. Seni de aç susuz bıraksınlar inşallah

112
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title