Haberler

29 kişinin can verdiği gece kulübündeki yangının çıkış sebebi ortaya çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği 'Masquerade' isimli gece kulübündeki yangının çıkış sebebi ortaya çıktı. Tadilat çalışmaları yapılırken kaynak işlemi sırasında tüp patlaması yaşandığı ve elyaf malzemelerin tutuştuğu belirlendi. Tek kapısı olan mekanda ölenlerin çoğunun dumandan zehirlendiği öğrenildi.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında 16 katlı binanın -1 katındaki 'Masquerade' adlı gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK İŞLEMİ YAPILIRKEN TÜP PATLADI

İtfaiye kaynaklarından edinilen bilgiye göre; gece kulübünde, ses yalıtımı ve dekor tadilatı çalışmalarında kaynak işlemi yapıldığı sırada yaşanan tüp patlamasıyla elyaf malzemelerin tutuştuğu belirtildi.

29 kişinin can verdiği gece kulübündeki yangının çıkış sebebi ortaya çıktı

ÖLENLERİ ÇOĞU DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Mekanın tek kapısı olduğu öğrenilirken içeride mahsur kalanlardan çoğunun dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirtildi.

29 kişinin can verdiği gece kulübündeki yangının çıkış sebebi ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beşiktaş Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Bakmadan Geçme

OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2024 ll Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da okul servis ücretleri ne kadar? ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? SABİHA GÖKÇEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL || Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta?
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Akçay: Faiz indirimi gündemde değil

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Akçay: Faiz indirimi gündemde değil

500

Yorumlar (22)

Köfteci Jardel:

Yahu aile apartmanının bodrum katında gece kulübü mü olur? O apartmanda insanlar sesten, gürültüden ve belalı tiplerden dolayı düzgünce bir yaşam sürebilir mi orada? Yahut uyuyabilir mi gece olduğunda? Ne kadar plansız, hesapsız ve kitapsız işler bunlar. Bu felaketin sorumlusu o gece kulübüne işletme izni ve ruhsat verenlerdedir.

198
5
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bilmeden sallama o mekan 1987 de açıldı ve orası senin bildiğin yerlerden değil

yanıt19
yanıt72
KILIÇ ASLAN:

Eclipse Moon34: Acil çıkışı, yangın kapısı olmayan bir yer 87 de açıldı diye çalışmaya devam etmeli öyle mi ? 87 de açıldı diye 80 sene daha orada hizmet vermesi gerekmiyor. Otogaleriler bile taşındı şehir merkezlerinden. Ruhsatı yakın zamanda yenilenmiş, vermezsiniz ruhsatı taşınmasını zorunlu tutarsınız devam edemez.

yanıt23
yanıt0
Eclipse Moon34:

Acil çıkış var sallamayın bir tarafınızdan içerideki elyaf ses yalıtımı çok hızlı yandı ve duman yoğunluğu öldürdü insanları yangın çıkışı pasaj içindedir bilmeden sallamayın

yanıt2
yanıt10
Cemal Zenginyurt:

Demek yangin, standart bir eglence gecesinde olsa 300 kisi ölecekti. Ekrem hadi bakalim bol sans.

64
77
yanıtYanıtla
Sergen Güzel:

Ekremle ne alakası var mekanın belediye izni 1987 yılında verilmiş 2018 yılında da yenilenmiş

yanıt30
yanıt9
Serkan Kaplan:

Sergen kardeş, ruhsat 87 de verildi deyip de hiç mi bi kontrol edilmez işyerleri.

yanıt14
yanıt2
Adam Bey:

Gündüz ne arar o kadar insan orda yahu? Gece klübü değilmiydi? Gündüz klübü değildi. Ölenler işçi o kadar işçi olmaz ki kimlerdi ölenler?

61
22
yanıtYanıtla
DJOKTAY YILDIRIM:

Tadilat diyor tadilat okumuyormusun gündüz kaç kişi ne alaka dekorcusu var ses sistemcisi var kaynakçısı var eğlence falan yok tadilat var bir okuuuu...

yanıt72
yanıt12
Murat Zkync:

Oktay yıldırım ne tadilatı gökdelenmı dikiyor içerde 35 kişi olacak mantıklı ol

yanıt51
yanıt14
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title