Haberler

Suriyeli Anne ve 2 Çocuğunun Katili, Cinayet Günü Ağlayarak Yardım İsteyen Baba Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te eşini ve 2 çocuğunu öldüren, bir çocuğunu da ağır yaralayan cani baba, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cani baba, olay günü ağlayarak eşi ve çocuklarını öldürenin bulunmasını istemişti.

Gaziantep'te Suriyeli anne ve 2 çocuğunun öldüğü, bir çocuğunun da ağır yaralandığı saldırının faili baba çıktı. Olaydan sonra evden, çuval almak için çıktığını söyleyen baba Ahmet Elalevi'yi ele veren çelişkili ifadeleri oldu. Baba, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

CANİ BABA, TUTUKLANDI

Anne Ayşe Farmeti (39) ile çocukları Hanen (15), Nur El Nude Elalevi'nin (11) dövülerek ve başlarına sert cisimle vurularak öldürülmesi, en küçük çocuğu Raman Elalevi'nin (8) ise ağır yaralanması olayında baba Ahmet Elalevi şüpheli olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇUVAL ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Olay geçen Cuma günü öğle saatlerinde Vatan Mahallesi'ndeki bir evde yaşandı. Suriyeli Ayşe Farmeti ile çocukları Hanen, Nur El Nude ve Raman Elalevi evde saldırıya uğradı. Başlarına sert bir cisimle vurulan ve dövülen çocuklardan Hanen Elalevi olay yerinde Nur El Nude ise aynı gün hastanede yaşamını yitirdi. Anne Ayşe Farmati de dün hastanede tedavi görürken yaşamını yitirdi. Olay günü polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyet götürülen baba Ahmet Elalevi, çuval almak için dışarı çıktığını eve geldiğinde ise ailesini kanlar içinde bulduğunu söylemişti. Polis babanın ifadesinde çelişkiler olduğunu tespit ederek yeniden sorguladığında eşini ve 2 çocuğunu öldüren, 1 çocuğunu ise ağır yaralayan kişinin Ahmet Elalevi olduğunu belirledi.

OLAY GÜNÜ AĞLAYARAK EŞİNİN VE ÇOCUKLARININ KATİLİNİN BULUNMASINI İSTEDİ

Olay günü ağlayarak, eşi ve çocuklarını öldürenin bulunmasını isteyen Ahmet Elalevi emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Vatan Mahallesi Gaziantep Şahinbey 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (14)

Kürşad:

Memlekete yabancı ala ala kirlettiler.lanet olsun hepsine

67
4
yanıtYanıtla
KAAN:

ALLAHIM SEN BU ÜLKEYİ KORU

45
2
yanıtYanıtla
ahmet:

vay alçak vay. başkalarının başını yakacaktı böyle alçakları ösoya teslim edeceksin, hedef tahtası yerine kullanacak.

17
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

ne yapmış olursa olsun insan evladına nasıl kıyar ya. !!!vicdansız merhametsiz pislik. . . .

17
0
yanıtYanıtla
RUMUZ:

Esed, ben ellerinde kaldım dedi turkiye ye iteledi... birazda onlar uğraşsın

12
0
yanıtYanıtla
adım neydi:

iki yüzlü pislik. birde bunu hapishanede mi besleyeceksiniz

7
0
yanıtYanıtla
2019:

Fazla beslenmeden intihar edebilir.

yanıt0
yanıt0
ALİ:

ALIN SİZE SURİYELİ KARDEŞLERİMİZ. . . . . . . . . . . . . . .

4
2
yanıtYanıtla
Farkımız mı var?:

Sanki biz sütten çıkmış ak kaşığız.

yanıt3
yanıt3
6_asker_:

ya begendiğiniz sempati duyduğunuz abd. ye borcluyuz bu güzel günleri, Suriye olmadı Türkiye. orta doğu olmadı. . petrol için döndü Venezüela ya. ordusunuda helal olsun. abd destekli darbeye karşı seçilmiş hükümetin yanında. . siz gene bize sattığınız tv. kanalında 10-15 yıllık abd. belgeselleri izletmeye calışın. abd. ürünlerinin reklamını ve satışını destekleyin. suriyede 3-5 coni degil 1. 500 coni ölse önemi yokkk. abd. sigarası. alkolü ve herhangi bir ürününü kullanmak. şerren günahtır. dostumuz degildir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title