Haberler

28 Şubatta Kapatılan Kur'an Kursunu AK Parti Milletvekili Açtı

Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Kobaklar köyünde, 28 Şubat sürecinde kapatılan Kur'an kursu tekrar açıldı.

Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Kobaklar köyünde, 28 Şubat sürecinde kapatılan Kur'an kursu tekrar açıldı.

Kobaklar köyündeki Kur'an kursu AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun katıldığı törenle yeniden faaliyete başladı. Köy muhtarı Sebahattin Akdağ, 150 metre karelik binanın üst katının lojman, alt katının sınıf olarak kullanılacağını, binanın 7'den 70'e herkese hizmet vereceğini ifade etti. Köyde büyük sevinç yaşandığını belirten Akdağ, emeği geçen yetkililere minnettar olduklarını söyledi.

İnsanların mutluluğu için çalıştıklarını belirten Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ise, "Köylüler 28 Şubat döneminde kapatılan kursun üzüntüsünü yaşıyordu. Halkımızın mutluluğu bizi daha çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Açılış törenine Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy, daire amirleri ile köy sakinleri katıldı. Açılış sonrası ilk dersi bir süre takip eden yetkililer, ardından düzenlenen hayra katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

28 Şubat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title