Haberler

25 Yaşında, 38 Ameliyat Geçirdi, Son Bir İsteği Var

Güncelleme:

Batman'da 8 yıl önce elindeki tüfeğin kazara ateş alması sonucu yüzünün yarısı parçalanan ve 38 ameliyat geçiren 25 yaşındaki Mehmet Özçelik, son ameliyatlarını da olup hayata tutunmak istiyor.

Batman'da 8 yıl önce elindeki tüfeğin kazara ateş alması sonucu yüzünün yarısı parçalanan ve 38 ameliyat geçiren 25 yaşındaki Mehmet Özçelik, iyileşmek istiyor.

ELİNDEKİ TÜFEK ATEŞ ALINCA YÜZÜ PARÇALANMIŞTI

Batman merkez Beşevler Mahallesi Komando Caddesi'nde ikamet eden evli ve bir çocuk babası Mehmet Özçelik'in yüzünün bir bölümü, 2009 yılında elindeki tüfeğin kazara ateş alması sonucu parçalandı. Ölümden dönen Özçelik, şimdiye kadar 38 ameliyat geçirdiyse de yüzüne kavuşamadı. Tamamen iyileşmesi için 3 ameliyat daha geçirmesi gereken Özçelik, yardım bekliyor.


"BİR İKİ AMELİYAT DAHA OLURSAM İYİLEŞECEĞİME İNANIYORUM"

Yüzünün iyileşmesi için Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir doktorla irtibata geçtiğini anlatan Özçelik, "Uzun zamandır bu durumdayım, psikolojim bozuldu. İlk yıllarda kendimi eve kapatmıştım. Ne ailem, ne de arkadaşlarımla görüşemiyordum. Şimdi bir çocuğum var, onun için de olsa yüzümün düzeltilmesini istiyorum. Geçirdiğim 38 ameliyat sırtımda çok ağır bir yük oldu. Bir iki ameliyat daha olursam iyileşeceğime inanıyorum. Ameliyat için gereken para çok değil ama bizim durumumuz olmadığı için gerçekleştiremiyorum" dedi.


"EŞİMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

Eşi Bircan Özçelik ise, eşinin hayata adapte olamadığını anlatarak, "Ruh hali hiç iyi değil, yüzünün bu durumu nedeniyle dışarıdaki görüntülerden çok rahatsız oluyor. 38 ameliyat geçirdi ve bir nebze toparlanabildi. Ama bu kalan son 3 ameliyatı bizim için çok kritik ve çok maliyetli olduğu için bunu karşılayamıyoruz. Tüm kamu hastanelerinde başka türlü yüzünün iyileşemeyeceğini söylediler. Tek umudumuz Bodrum'daki doktor oldu. Bu ameliyatı yapabilecek hayırsever bir doktor da olabilir yeter ki yüzü düzelsin. Sadece 3 ameliyatı kalmış. Çünkü her bir bıçak biraz daha toparlanması demek. Eşim ve oğlumdan başka hiç kimsemiz yok ben eşimi kaybetmek istemiyorum. Onunla mutlu ve huzurlu yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özçelik Beşevler Bodrum Batman 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title