Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ak Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr.

Ak Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Hami Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi, ulusal egemenlik ilkesinin yaşam bulduğu, vatandaşlarımızın özgür iradeleriyle yönetime katıldıkları, üstün nitelikli bir yönetim biçimi olan Cumhuriyeti ulusumuza armağan eden kurumdur" diyen Ak Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Hami Yıldırım mesajında şunları kaydetti:

"Cumhuriyetin ve demokrasinin temellerinin atıldığı, Türkiye'nin bugününü ve yarınını temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağı yüce bir kurumdur. Türk Milleti, yurdun dört bir yanına giren işgalci güçlere karşı, tarihte benzerine az rastlanır bir direniş göstererek Kurtuluş Savaşı mucizesini gerçekleştirmiştir. Bu savaşta halkın temsilcilerinden oluşan Büyük Millet Meclisi; aldığı kararlarla, bütünlüğün korunması ve tam bağımsızlığın kazanılması amacıyla verilen çabalara yön vermiştir. Bugün Meclisimizin büyük bir özveri ve gayretle çalışması hem 75 milyon insanımızın beğenisini kazanmasına hem de tüm dünyada örnek gösterilen bir ülke olmasına vesile olmuştur. Meclisimiz, büyük bir özveri ve gayretle yürüttüğü çalışmaları 92 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı heyecan ve özveriyle sürdürmektedir. 23 Nisan 1920, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği anlamlı gün, diğer taraftan 'yarının büyükleri, geleceğin garantisi' olan çocuklarımız için bir şenliktir. Bugün bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlamanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güç ve bilgiyle geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye'nin, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.Türk milletinin büyük sevgi duyduğu çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı ve önemli gün inanıyorum ki, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri, geleceğin Türkiye'sinin inşa edilmesi ve barış içinde bir dünyanın kurulması açısından oldukça önemlidir. Millet olarak çocuklarımızı ulusal egemenliğimizin önemini kavrayacak, demokrasimize, diyalog ve işbirliği bilincimize sahip çıkacak şekilde yetiştirmeliyiz. Burdurlu hemşehrilerimin ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sonsuza kadar ilelebet var olacak Türkiye Cumhuriyeti'nin her 23 Nisan'ı artan ve yükselen bir coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlamasını diliyorum." - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hami Yıldırım 23 Nisan Ak Parti Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title