Haberler

2020'de kadın cinayetinin işlenmediği kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı

Güncelleme:

Türkiye'de 2020 yılında kadın cinayeti işlenmeyen 12 ilinden biri olan Tokat'ta Türk Kızılay Kadın Kolları Gönüllüleri, erkeklere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, karanfil dağıttı.

Türkiye'de 2020 yılında 300 kadın öldürülürken, 171 kadın ise şüpheli olarak ölü bulundu. Geçen yıl Türkiye'de Kırklareli, Zonguldak, Amasya, Tokat, Artvin, Ardahan, Bolu, Kırıkkale, Karaman, Bitlis, Yozgat ve Hakkari'de kadın cinayeti işlenmedi. Bu 12 ilden Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Kızılay Kadın Gönüllüleri, erkeklere teşekkür etmek için karanfil dağıttı.

2020'de kadın cinayetinin yaşanmadığı kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı

"ERKEKLERDEN OLUMLU MESAJLAR ALDIK"

Kızılay gönüllüsü üniversite öğrencisi Büşra Ovalı, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. 2019 ve 2020 yıllarında Tokat'ta kadın cinayeti işlenmediği için bugün erkeklerimize karanfil veriyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz. Türkiye'de de inşallah kadın cinayeti işlenmeyecek. Şu ana kadar erkeklerden olumlu mesajlar aldık. Teşekkür ediyorlar, mutlu oldular. Onları böyle görmek bizi de mutlu ediyor" dedi.

2020'de kadın cinayetinin yaşanmadığı kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı

"ÇİÇEK NEDENİYLE ÇOK MUTLU OLDUM"

Karanfil için Kızılay gönüllülerine teşekkür eden Dursun Tekel, "Kadın cinayetlerinin Tokat'ta işlenmemesi çok güzel bir şey. İnşallah bütün şehirlerimizde kadın cinayetleri olmaz. Çiçek nedeniyle çok mutlu oldum, teşekkür ederim" diye konuştu.

2020'de kadın cinayetinin yaşanmadığı kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı

Halil Gülenç ise "Etkinlik güzel. İlimizin kadınlarımıza ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Her zaman da değer vermemiz gerekiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kadınlar Günü Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

Olkan Oraldağ:

Niyet güzel tebrik ederim ama manzaraya bakın, dövmediği/öldürmediği için teşekkür eder hale geldi memleket. Zaten olması gereken bu ne teşekkürü!

46
7
yanıtYanıtla
fatoş:

ne kadar saçma kadına şiddet göstermemek büyük erdemmiş gibi erkeklere çiçek dağıtıyorlar bir de. bu ülkede zooorr. . . .

30
10
yanıtYanıtla
Gerçek:

durum bu... kötü davranmamak normal olanı, fakat kötü davranış gelenekten gelince, normalini yapanların kutlanması gerek.... şunu da unutmayalım, kötülük yapan erkeklerin genellikle arksında destekleyen özendiren başka bir kadın oluyor ( kayınvalide, kızkardeş, ikinci bir kadın vb)

yanıt2
yanıt1
En:

Kadin kadin gibi ..erkek erkek gibi...olursa ne cin kalir ne cinayet

32
7
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

İyi hoş da kadınları öldürmüyorlar diye ödül vermek onları kutlamak niye? Olması gereken bu. Ama tabii öldürene ve dövene ceza verilmediği için siz de haklısınız. . .

33
4
yanıtYanıtla
metin:

kes lan sibop

yanıt7
yanıt20
Mine:

Yorum yaptı küfürbaz şiddet düşkünü erkek Metin!

yanıt9
yanıt2
ANGEL:

Evet resmen ''çok şükür bugün de öldürülmedik'' demek istemişler. Saçma olmuş.

yanıt8
yanıt2
Kerem:

ne ayip bisey ya, kadinleri öldürmedikelri icin erkeklere tesekkür eden bir ülke. uzanc verici.

29
4
yanıtYanıtla
Kadının kendi elinde:

Kadın, evleneceği veya sevgili olacağı erkeğin eğitim seviyesi düşük, serseri ve psikopat olanını seçerse, başına herşeyin gelebileceğini bilmeli. Efendi erkekler varken neden celladınıza aşık olursunuz

23
5
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title