Haberler

2017 Most Bodrum Turnuvası'nda 116 Kiloluk Orkinos Rekoru

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen MOST (Akdeniz Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası) Bodrum Turnuvası'nda, 116 kiloluk orkinosla rekor kırıldı.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen MOST (Akdeniz Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası) Bodrum Turnuvası'nda, 116 kiloluk orkinosla rekor kırıldı.

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki Palmarina Bodrum'da bu yıl ikincisi düzenlenen MOST Bodrum Turnuvası, hafta sonunda yapıldı. 2 günlük turnuvada Turgut Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Sami Konukoğlu, Uğur Işık, Sinan Kosif, Can Dikmen, Alp Kırşan, Can Okan, Berent Akdemir, Cihan Kosif, Sedat Akdemir, İskender Atakan, Çağdaş Çağlar ve Mehmet Fırat gibi ünlü isimler de yarıştı. Sunuculuğunu Alp Kırşan'ın üstlendiği yarışmada Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konuloğlu yakaladığı 116 kiloluk orkinos ile birinci oldu. Sanko Holding Başkan Vekili Adil Konukoğlu 67 kilo orkinos yakalayarak ikinci, Alp Kırşan ise toplamda 11 kilo ile üçüncü oldu. Başhakemliğini IGFA Temsilcisi Dr. Serdar Günseren'in yaptığı turnuvanın ev sahipliğini ise Av. Can Özer yaptı. Yarışmanın tekne kategorisinde ise Omnia teknesi ile Can Okan ve ekibi birinci sırada yer aldı.

Turnuvanın ikinci gününde Bluefin teknesinde yarışan Turgut Konukoğlu ve ekibi tuttukları 116 kiloluk orkinos ile Türkiye'de, bugüne kadar yapılan turnuvalar içinde en büyük balığı tutarak Türkiye turnuva rekorunu kırdı. Konukoğlu, 95 kiloluk rekoru, 116 kilograma yükseltti. Palmarina Bodrum'da düzenlenen etkinlikte derece alan tekneler yarışın yorgunluğunu Samsha Band grubu ile eğlenerek attı. MOST'un düzenlediği turnuvanın ödül törenine yarışmacıların yanı sıra birçok ünlü isim de katıldı. Hacı Sabancı, Melda Kosif, Süleyman Kosif, Cansen Kut, Beste-Mustafa Yurttaş, Mina Başaran gibi cemiyet hayatının tanınmış simaları törene ilgi gösterdi. Hacı Sabancı, turnuvada birinci olan Turgut Konukoğlu ve ekibini teknesinin yanına gelerek tebrik etti.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Konukoğlu Akdeniz Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title