Haberler

Artvin Belediye Başkanlığını Mehmet Kocatepe Kazandı

Güncelleme:

AK Parti Artvin Belediye Başkanlığının yanı sıra 7 ilçesi olan kentin 6 ilçesinde belediye başkanlığını kazandı.

AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta,  yerel seçimlerde parti olarak Artvin'den büyük bir başarı ile çıktıklarını belirterek, Artvin Belediye Başkanlığı ile 7 ilçesi olan kentin 6 ilçesinde belediye başkanlığını kazandıklarını bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve partisinin Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe ile 30 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçlarını partisinin İl Başkanlığı'nda takip ettikten sonra partililere hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde parti olarak Artvin'de büyük bir başarı sağladıklarını söyledi.

Kentte Artvin Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra Hopa, Murgul, Yusufeli, Şavşat, Borkça ve Arhavi ilçelerinde belediye başkanlıklarını AK Parti'nin kazandığını ifade eden Balta, "AK Parti belediyeciliği Artvin'e hayırlı olsun" dedi.

Kocatepe ise Artvin Belediye Başkanlığı'nı kazandıklarını anımsatarak, "Beş yıllığına, projelerimizle bu şehri ayağa kaldırmak için söz verdik. Esas mücadele şimdi başlıyor. Herkes hazırlıklı olsun. Biz gönül kırmadık, karalamadık, sadece yapacaklarımızı anlattık. Şimdiye kadar AK Parti Artvin belediye başkanıydık ama bundan sonra tüm Artvin'in belediye başkanıyım. Kocatepe ile Artvin kazandı, kimse kaybetmedi" diye konuştu.

Milletvekili Kışla da kimsenin belediyeleri rant kapısı olarak görmemesi gerektiğini anlatarak, "Belediyeler hizmet kapısıdır. Hizmet ederken Hazreti Ömer gibi adil olmak zorundayız. Teşkilat mensubumun benim partilimdir diye diğer partiliden farkı olmayacak. Adil olacağız, adil yöneteceğiz. Adaletin olmadığı yerde haksızlık vardır, zulüm vardır. Yıllardır özlenen bu hediyeyi bizlere, başbakanımıza hediye eden herkese gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

-"Bu sonuçlardan dolayı üzülmemek lazım, bundan ders çıkarmak lazım"-

Yerel seçim sonuçlarını partisinin Artvin İl Başkanlığında takip eden CHP Artvin Belediye Başkan adayı Emin Özgün de burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, kentin Ardanuç ilçesi ile Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa Beldesi'nde belediye başkanlığını CHP"nin kazandığını, Artvin Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'nin adayı Mehmet Kocatepe'nin kazandığını belirterek, "Bu sonuçlardan dolayı üzülmemek lazım, bundan ders çıkarmak lazım" dedi.

Özgün, partisinde herkesin seçimi kazanmak için mücadele ettiğini anlatarak, "Kim ne derse desin iyi bir mücadeleydi. CHP'li olan olan herkes bir şeyler yapmaya çalıştı. Bu sonuçları aday olarak ben kendi başarısızlığım olarak görüyorum. Bunu sosyolojik olarak da incelemek lazım. Artvin'de bir Emin Özgün dönemi vardı. Emin Özgün dönemi de kapanmış oldu" şeklinde konuştu.

Mücadeleyi bırakmayacaklarını söyleyen Özgün, Artvin'de yerel seçimlerde başarılı olan AK Parti'lilerin sevinmesi dolayısıyla kimsenin taşkınlık yapmamasını da istedi.

Bu arada, AK Partililer'in, kentte partilerine gelen seçim sonuçlarını öğrendikten sonra araçlarında klaksonlar çalarak sevinç gösterisi yaptığı gözlendi. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocatepe Emin Özgün Ak Parti Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title